ENDOCA RAW HEMP OIL Конопено масло (3% CBD+CBDa) Medium 10мл

Наличен
SKU
121883
52,00 лв.
Сподели

ENDOCA
RAW HEMP OIL
Конопено масло (3% CBD+CBDa) Medium
10 мл

Сурово конопено масло на капки с 3% CBD (канабидиол) + CBDa (канабидоловата киселина).Продукт със средна сила подходящ за начинаещи. Маслото е сурово, нефилтрирано и получено без никаква топлинна обработка. Допринася за подсилаването на едноканабиноидната система и постигането на баланс и спокойствие. 1 капка масло съдържа 1 мг CBD+CBDa, 300 мг в бутилка. Биосертифициран продукт произведен от 100% натурални съставки. Без консерванти и изкуствени оцветители. Без глутен и ГМО. 

Канабидолът е съединение което се среща изобилно в растенията от Коноп, помага за поддържане на вътрешния баланс в тялото, като въздейства с ендоканабиноидната система. Ендоканабиноидната система възстановява баланса, още познат като хомеостаза, като поддържа другите му функции. В ежедневието хомеостазата често бива нарушавана при стрес, безпокойство, физическо напрежение и болка.

Характеристики
Тип продукт: Био сертифициран
Mарка: Endoca
Баркод: 5700002003690

Всеки организъм реагира различно на CBD, започнете приема с 1 до 3 капки и бавно увеличавайте дозата според вашите нужди.
Препоръчителна дневна доза: 1-2 пъти дневно на гладно.
Разклатете добре преди употреба. Поставете от 1 до 3 капки под езика и задръжте за около 60 секунди преди да преглътнете. Може да използвате по всяко време на деня. Може да се добавя към храни и напитки.

Канабидиол и канабидиолова киселина 3% (CBD+CBDa 300 mg), масло от конопено семе (80%), Омега 3 (1,2 g), Омега 6 (4 g), Вит. Е (8 mg), фитоканабиноиди: CBC , CBG, CBN.
Терпени: Мирцен, лимонен, алфа и бета-пинен, линалоол, В-кариофилен, кариофилен оксид, терпинолен и хумулен.
Други естествени молекули: Восъци от коноп, алкани, азотни съединения, аминокиселини, кетони, флавоноиди (кверцетин, апигенин и канафлавин), гликозиди, витамини, пигменти и др.

*Канабидиолът (CBD) е естествена съставка на растението коноп.

Избягвайте да поставяте  капкомера в устата си и да го връщате обратно в бутилката.
Съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина или други източници на топлина. 
След отваряне, съхранявайте в хладилник. 
Дръжте на място недостъпно за деца. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ENDOCA RAW HEMP OIL Конопено масло (3% CBD+CBDa) Medium 10мл
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"