ENDOCA HEMP Chocolate Конопено масло шок.вкус (3% CBD) 10мл

Изчерпан
SKU
121885
48,00 лв.
Сподели

ENDOCA
HEMP Chocolate
Конопено масло шоколадов вкус (3% CBD)
10 мл

Конопено масло на капки с 3% канабидол и вкус на Мента и Шоколад. Без съдържание на THC (тетрахидроканабидол - основното психоактивно вещество в канабиса). Продукт със средна сила подходящ за начинаещи. Допринася за подсилаването на едноканабиноидната система и постигането на баланс и спокойствие. Абсолютно безопасен продукт, тестван от независими лаборатории. 1 капка масло съдържа 1 мг CBD - 300 мг в опаковка. Биосертифициран продукт произведен от 100% натурални съставки. Без консерванти и изкуствени оцветители. Без глутен и ГМО.

Канабидолът е съединение което се среща изобилно в растенията от Коноп, помага за поддържане на вътрешния баланс в тялото, като въздейства с ендоканабиноидната система. Ендоканабиноидната система възстановява баланса, още познат като хомеостаза, като поддържа другите му функции. В ежедневието хомеостазата често бива нарушавана при стрес, безпокойство, физическо напрежение и болка

Характеристики
Тип продукт: Био сертифициран
Mарка: Endoca
Баркод: 649070946674

Всеки организъм реагира различно на CBD, започнете приема с 1 до 3 капки и бавно увеличавайте дозата според вашите нужди.
Препоръчителна дневна доза: 1-2 пъти дневно на гладно.
Разклатете добре преди употреба. Поставете от 1 до 3 капки под езика и задръжте за около 60 секунди преди да преглътнете. Може да използвате по всяко време на деня. 

Органичен екстракт от конопено масло, органично масло от кайсия, органична мента и органичен шоколад.

*Канабидиолът (CBD) е естествена съставка на растението коноп.

Избягвайте да поставяте  капкомера в устата си и да го връщате обратно в бутилката.
Съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина или други източници на топлина. 
След отваряне, съхранявайте в хладилник. 
Дръжте на място недостъпно за деца. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ENDOCA HEMP Chocolate Конопено масло шок.вкус (3% CBD) 10мл
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"