DR.THEISS HERBALSEPT KIDS Близалки КАШЛИЦА 6 бр.

Наличен
SKU
121707
10,90 лв.
Сподели

DR.THEISS
HERBALSEPT KIDS
Близалки за КАШЛИЦА
6 бр.

Близалки за деца над 3 години с екстракти от исландски лишей, корени от аптечна ружа и мащерка. Създадени да облекчават кашлицата и болките в гърлото. Растителните екстракти създават защитен филм върху лигавиците на устната кухина и гърлото. Успокояват и намаляват честотата на кашлицата, улесняват отхрачването, намаляват възпалението и затрудненията при преглъщане. Възвръщат баланса в устната кухина и възстановяват нейните естествени защитни механизми. Имат овлажняващо и освежаващо действие. Защитния филм предпазва лигавиците от вредното влияние на външни фактори като сух, студен и замърсен въздух. 

Характеристики
Mарка: Dr. Theiss
Баркод: 4016369673119

За деца над 3 години:
1 близалка не повече от три пъти дневно.
Близалката да се приема под надзора на възрастен.
Ако след 5 дни от употребата не настъпи подобрение, свържете се с Вашия лекар.

сух екстракт от Исландски лишей (Lichen islandicus), екстракт от мащерка (Thymus sp.), екстракт от лечебна ружа (Althaea officinalis), арония на прах и витамин C, захар, глюкозен сироп, вода, лимонена киселина, аромат на малина, оцветител E120.

съхранявайте на място недостъпно за деца.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: DR.THEISS HERBALSEPT KIDS Близалки КАШЛИЦА 6 бр.
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"