COLIEF Капки с ензим лактаза против колики 0+ мес. 7 мл

Изчерпан
SKU
120260
22,90 лв.
Сподели

COLIEF
КОЛИЙФ
Капки против колики за бебета
0+ месеца 
7 мл

През първите месеци от своя живот, бебето приема изключително и само млечна храна. Физиологичният временен лактазен дeфицит при кърмачетата може да доведе до напрежение в корема в следствие на останалата неусвоена лактоза, поета с храната, майчината кърма или адаптираното мляко. Това може да доведе до така наречените 'колики' при бебетата. Обикновено това е период, който започва през първите седмици след раждането и отшумява около 3-4 месец. Капките Колийф са хранителна добавка, която съдържа ензима лактаза, който е естествен за човешкия организъм и подпомага разграждането на лактозата. Добавеният към храната на бебето ензим лактаза подкрепя разграждането на лактозата до прости и лесноусвоими захари - галактоза и глюкоза, като по този начин подпомага нейното усвояване от организма, благоприятно повлиява храносмилателните функции на стомашно-чревния тракт и съдейства за избягване на напрежението в стомаха, а оттам и коликите.

Характеристики
Mарка: Colief
Баркод: 5017807003511

Колийф се добавя към кърмата или адаптираното мляко с всяко хранене на бебето. Еднократна доза 4 капки Колийф с всяко хранене. Дневна доза: 0-3 месеца- 28 капки дневно. Продължителност на приема: до 4 месечна възраст или затихване на коликите.

Състав на препоръчвана доза за дневен прием от 28 капки: ензим лактаза-помощни вещества, глицерол, вода.

Преди употреба прочетете внимателно листовката. Продуктът не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да ме се надвишава указаната дозировка.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: COLIEF Капки с ензим лактаза против колики 0+ мес. 7 мл
Вашата оценка