3CHENES IMMUNITE БИО Ампули за Имунитет 20x10 мл

Наличен
SKU
121888
37,90 лв.
Сподели

3CHENES
IMMUNITE
БИО Ампули за Имунитет
20 броя x 10 мл

Хранителна добавка под формата на ампули за подпомагане на нормалния имунитет. Съдържаща био екстракти от ехинацея, бъз, джинджифил, био сироп от агаве и био етерично масло от мащерка. С иновативна технология Phyto Aromicell’R®, която позволява комбинирането на етерично масло със водни растителни екстракти. Phyto Aromicell’R® използва мицелна хранителна технология (агрегати от амфифилни молекули), която свързва водния растителен екстракт с етеричното масло и осигурява по-бързо и дълготрайно действие. Активните вещества се приемат от организма много по-бързо благодарение на етеричното масло. Благодарение на растителните екстракти подкрепата на нормалния имунитет е дълготрайна и здравословна. Био екстрактът от ехинацея подпомага нормалната функция на имунната система срещу вируси и инфекции. Благоприятства нормалната функция на отделителната система и стомашно-чревния тракт. Био екстрактът от бъз - подпомага мощно нормалния имунитет. Био екстрактът от джинджифил е естествен антиоксидант и антисептик. Подпомага нормалното функциониране на кръвоносната и имунната система. Био сиропът от агаве е богат източник на витамини и минерали. Усвоява се и се разгражда много бързо от организма. Био етеричното масло от мащерка подпомага нормалната имунна защита и правилното функциониране на отделителната и нервната система.

 

Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: 3Chenes
Баркод: 3525722029452

Приемайте по 1 ампула дневно, самостоятелно или с голяма чаша вода.
Отлагането на неразтворено съдържание в ампулата е нормално.
Разклатете добре преди употреба.

 

Съставки (**ПДП): (за 1 ампула от 10 мл) Вода; *Екстракт от Ехинацея (Echinacea) (2500 мг; 25%); *Екстракт от Бъз (Sambucus) (2500мг; 25%); *Екстракт от Джинджифил (Zingiber officinale) (500мг; 5%); *Есенциално масло от Мащерка (Thymus) (4,61 мг; 0,05%); *Сок от Агаве (Agave); Овлажнител: *Глицерин.
*сертифицирани съставки от биологично земеделие
**препоръчителен дневен прием

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.Съхранявайте на сухо и хладно място, недостъпно за деца. 
Преди употреба препоръчително се консултирайте с лекар.
Не се препоръчва за лица под 18 години.
Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени, както и в случаи на гастроезофагеални нарушения и камъни в жлъчката.
Не се препоръчва продължителна употреба.
Хранителната добавка да не се използва като заместител  на разнообразното хранене.
Този продукт не е лекарство, а хранителна добавка на базата на екстракти от растения и есенциално масло.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: 3CHENES IMMUNITE БИО Ампули за Имунитет 20x10 мл
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"