TOMMEE TIPPEE SUPERSTAR Неразл. чаша 190 мл с мек н-к и др.

Наличен
SKU
351023
17,50 лв.
Сподели

TOMMEE TIPPEE
SUPERSTAR Неразливаща чаша с мек накрайник и дръжки
4+ месеца
190 мл 

Томи Типи Суперстар преходна неразливаща чаша с дръжки и мек накрайник. Удобните дръжки от двете страни на чашата позволяват на вашето бебе да развива координацията и умението си да отпива само когато е жадно. Чашата разполага с интелигентен клапан от две части, разработен по специална технология INTELLIVALVE против изтичане която издържа на вътрешно налягане и този начин гарантира, че няма да протече дори при разклащане или дори когато е обърната с главата надолу. Уникалния клапан на чашата едновременно уплътнява и регулира потока на течността, за да предотврати течове и да осигури лесно отпиване. Накрайника е изключително мек и нежен към венците на бебето, подходящ дори в периодите на никнене на зъбки, устойчив и издръжлив на хапане и гризане. С допълнителен защитен слой, накрайника на чашата съдържа антимикробна сребърно-йонна технология BACSHIELD която намалява микробите с до 99,9%. Сребърно-йонната технология предотвратява растежа и размножаването на нежелани микроби, които могат да причинят разграждане на продукта, обезцветяване, оцветяване или неприятна миризма. Това се постига, чрез смесване на сребърни йони с материала от който е изработен накрайника. Томи Типи Суперстар неразливаща чаша има удобни за захват дръжки и ергономичен дизайн, подходяща за периода на отбиване след 4 месечна възраст.
Изработена от устойчиви на падане, хвърляне или изпускане материали.  Не съдържа BPA, BPS, PVC, ФТАЛАТ и нитрозамин

Характеристики
Mарка: Tommee tippee
Баркод: 5010415478269

За да почистите чашата, развийте капака след което извадете клапана. Може да се наложи да направите това, като разклащате клапана отляво надясно.
Отделете белия фиксатор от прозрачния силикон и измиете добре всички части в топла сапунена вода, след което изплакнете обилно с чиста вода. 
За да сглобите отново чашата, свържете прозрачните силиконови и бели части на фиксатора заедно, като поставите обратно в капака. Натиснете докато страните се фиксират на място. 

Чашата е подходяща за стерилизация с пара (електрическа или микровълнова) и стерилизация чрез кипване във вряла вода след процеса на измиване. 
Може да почиствате чашата в съдомиялна машина като я поставяте само на най-горния рафт.
Оставете клапана да изсъхне преди повторно сглобяване. 

Антимикробната технология не предпазва потребителя от болестотворни организми. Технологията не е заместител на добрите хигиенни и/или почистващи практики.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: TOMMEE TIPPEE SUPERSTAR Неразл. чаша 190 мл с мек н-к и др.
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"