TOMMEE TIPPEE EASY VENT Шише 260 мл (0+м) Панда

Наличен
SKU
351011
17,50 лв.
Сподели

TOMMEE TIPPEE
EASY VENT
Шише за хранене
за бебета от 0+ месеца
Панда
260 мл 

Шише за хранене, подходящо от първия ден след раждането с биберон с бавен поток. Чувствителната клапа и широко гърло насърчават интуитивното засукване на бебето при хранене и гарантират лесно комбиниране на кърмене с хранене от шише. Уникалната форма на биберона е разработена за лесно засукване и имитира естествената гъвкавост, разтегливост и движение на майчината гърда. Произведен от супер мек силикон, който осигурява усещане за допир до кожа и гарантира пълен комфорт по време на хранене. С гъвкави и разтегливи вълнички, които имитират естественото движение на майчината гърда и имитират естествения процес на сучене. Анти-колик клапата отвежда излишния въздух, така че бебето до поглъща повече мляко и по-малко въздух. Формата на шишето е проектирана да се държи лесно от малки ръчички и да е удобна за майката за създаване на по-естествена среда по време на хранене. 
Шишета Томи Типи са вдъхновени от майките и проектирани съвместно със специалисти по кърмене, така че да са най-близо до природата и най-близо до вас.  
Не съдържат Бисфенол А. 

Характеристики
Mарка: Tommee tippee
Баркод: 5949067111302

силикон, полипропилен

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: TOMMEE TIPPEE EASY VENT Шише 260 мл (0+м) Панда
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"