NUK FC TC Шише РР 150 мл Силиконов биберон 0-6 мес.

Наличен
SKU
350958
13,90 лв.
Сподели

NUK
FIRST CHOICE
TEMPERATURE CONTROL
Шише РР
150 мл
Силиконов биберон
0-6 месeца

Широко шише с анатомичен биберон и ергономична форма за лесно и удобно хващане. Специалната NUK въздушна система приближава максимално начина на хранене до естествения. Със затварящи дискове за предотвратяване на разливането при транспортиране и силиконов биберон размер М, подходящ за бебета от 0 до 6-месечна възраст. Вградената скала показва температурата на храната или напитката. При оцветяване в бяло напитката е твърде гореща, в тъмно синьо - напитката е подходяща за пиене с температура 37 градуса, в светло синьо- напитката е твърде студена. Лесно се сглобява, разглобява и почиства. Съвместимо с всички биберони за хранене и накрайници на Нук.

Характеристики
Mарка: NUK
Баркод: 4008600360032

Изварявайте и стерилизирайте шишето отворено и разглобено на части /температура над 80 градуса по С/, за да се избегнат деформации. 
Някои вещества могат да оцветят шишето (сок от моркови) или да повлияят на мириса (чай от копър).
Това не влияе на годността и безопасността на шишето.

силикон, полипропилен 

Използвайте само под родителски контрол.
Не използвайте биберонът за хранене като биберон залъгалка.
Не използвайте биберонът за хранене по-дълго от нормалното време за приемане на храната - продължителното пиене от шише може да предизвика кариес.Това важи особено за подсладени напитки, респективно плодови и зеленчукови сокове.
Не потапяйте биберона в лекарства!
Проверявайте биберона за признаци на износване преди всяка употреба, като го издърпате на всички страни.
Особено внимателни бъдете при деца с поникващи зъби, поради опасност от отхапване на части от биберона, ако той е износен и негоден за употреба.
Сменете биберона при най-малките признаци на износване.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NUK FC TC Шише РР 150 мл Силиконов биберон 0-6 мес.
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"