NUK FC TC POOH Шише РР 300 мл Силиконов биберон 0-6 мес.

Наличен
SKU
350960
16,70 лв.
Сподели

NUK
FIRST CHOICE
TEMPERATURE CONTROL
POOH
Шише РР
300 мл
Силиконов биберон
0-6 месeца

Широко шише с анатомичен биберон и ергономична форма за лесно и удобно хващане. Специалната NUK въздушна система приближава максимално начина на хранене до естествения. Със затварящи дискове за предотвратяване на разливането при транспортиране и силиконов биберон размер М, подходящ за бебета от 0 до 6-месечна възраст. Вградената скала показва температурата на храната или напитката. При оцветяване в бяло напитката е твърде гореща, в тъмно синьо - напитката е подходяща за пиене с температура 37 градуса, в светло синьо- напитката е твърде студена. Лесно се сглобява, разглобява и почиства. Съвместимо с всички биберони за хранене и накрайници на Нук.

Характеристики
Mарка: NUK
Баркод: 4008600382355

Изварявайте и стерилизирайте шишето отворено и разглобено на части (температура над 80 градуса по С), за да се избегнат деформации. 
Някои вещества могат да оцветят шишето (сок от моркови) или да повлияят на мириса (чай от копър).
Това не влияе на годността и безопасността на шишето.

полипропилен, силикон

Използвайте само под родителски контрол.
Не използвайте биберонът за хранене като биберон залъгалка.
Не използвайте биберонът за хранене по-дълго от нормалното време за приемане на храната - продължителното пиене от шише може да предизвика кариес.Това важи особено за подсладени напитки, респективно плодови и зеленчукови сокове.
Не потапяйте биберона в лекарства!
Проверявайте биберона за признаци на износване преди всяка употреба, като го издърпате на всички страни.
Особено внимателни бъдете при деца с поникващи зъби, поради опасност от отхапване на части от биберона, ако той е износен и негоден за употреба.
Сменете биберона при най-малките признаци на износване.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NUK FC TC POOH Шише РР 300 мл Силиконов биберон 0-6 мес.
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"