MILUPA Млечна каша Ориз 4+ мес. 250 г

Изчерпан
SKU
320016
8,70 лв.
Сподели

Milupa
Млечна каша ориз
за деца над 4 месеца
250 г

Зърнените каши са чудесен източник на енергия и жизненоважни вещества, които са необходими за бързия растеж и развитието на Вашето бебе. Млечните каши Милупа съдържат мляко за кърмачета, което може да улесни въвеждането на кашите в диетата на кърмачето. Европейското дружество на педиатри, гастоентеролози, хепатолози и нутриционисти препоръчва захранването да започне не по-рано от 17 навършени седмици след раждането. Тъй като млечните каши Милупа са създадени специално за малки деца, можете да бъдете сигурни, че осигуряват всички необходими хранителни вещества в оптимални количества, спрямо потребностите за съответната възраст. Вашето бебе познава много добре вкуса на млякото и сега трябва да започне да опитва вкуса и консистенцията на твърдата храна. Приготвянето на топла каша с обичайното за него мляко е чудесен начин за улесняване на този преход.

Основни характеристики:

  • Лесно се приготвят.
  • Не съдържат глутен.
  • Идеална гладкост и млечен вкус.
  • Улеснява прехода към твърди храни.
  • с мляко за кърмачета 
Характеристики
Mарка: Milupa
Баркод: 5900852056185
Използвайте чиста купичка и лъжичка за хранене. Сложете 45 г (приблизително 4 супени лъжици) от зърнената каша Милупа в чиста купичка. Добавете 150 мл хладка, преварена вода. Разбъркайте до получаването на еднообразно пюре и проверете температурата на кашата преди хранене (37°С).
зърнени храни (оризово брашно), адаптирано мляко (деминерализирана млечна суроватка на прах, обезмаслено мляко на прах), растителна мазнина (съдържа емулгатор - соев лецитин), калциев карбонат, витамини (А, D, Е, С, В1, К, никотинова киселина, В6, фолиева киселина, В12, пантотенат, биотин), железен дифосфат, цинков сулфат, калиев йодид, натриев селенид, захароза, малтодекстрин.
 


Важно за здравето на Вашето бебе е винаги да следвате инструкциите внимателно. Неправилното приемане или приготвяне могат да увредят здравето на Вашето бебе. Вашият педиатър ще ви посъветва кога да започнете да храните бебето с твърда храна. Моля пригответе кашата непосредствено преди хранене и не използвайте останалата каша от предишни хранения. Дръжте кутията плътно затворена на хладно и сухо място, а не в хладилник. Използвайте до 3 - 4 седмици след отваряне.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: MILUPA Млечна каша Ориз 4+ мес. 250 г
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"