TOPFER БИО Безмлечна каша с Ориз и Банан 4+ мес. 175 г

Наличен
SKU
320000
5,20 лв.
 • Ние сме реални магазини.
 • Стоката е налична и в годност.
 • Информацията е актуална.
 • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
 • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
Lactana
Био Безмлечна каша с ориз и банан

Био безмлечна каша  с ориз и банан- подходяща за кърмачета и малки деца след 4-тия месец. 
 • Направена от съставки от биологичен произход- висококачествените бананови частици придават на оризовата каша нейния приятен плодов вкус.
 • Скорбялата в състава на продукта е разградена по специален начин чрез метод на топлина и влажност. 
 • Не съдържа добавени захари (само такива от естествени източници).
 • Не съдържа мляко.
 • Не съдържа глутен.
 • Няма нужда от преваряване- приготвя се лесно.
 • Може да се употребява по няколко начина (в зависимост от възрастта и предпочитанията на Вашето дете).
Прилага се само като част от разнообразен хранителен режим!
Характеристики
Тип продукт: БИО СЕРТИФИЦИРАН
Mарка: TOEPFER
Баркод: 4006303004765
Начин на приготвяне: Като млечна каша след 4-тия месец: Преварете 100 ml пълномаслено прясно мляко и 100 ml вода непосредствено преди храненето. Ако не желаете да използвате прясно мляко, можете да направите млечната каша, като използвате преходно мляко LACTANA® BIO 2. Оставете да изстине до около 50°C. Изсипете в купичката за каша, добавете 4 супени лъжици (приблизително 20 g) от БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША С ОРИЗ И БАНАН и разбъркайте. Оставете да набъбне за около 1 минута до достигане на желаната гъстота. Оставете да се охлади до температура, подходяща за хранене (около 37°C). Като плодова каша от 6-тия месец:Разбъркайте 2 супени лъжици (приблизително 10 g) от БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША С ОРИЗ И БАНАН с 70 ml прясно преварена и охладена до около 50°C вода. Добавете 100 g (приблизително 6-7 супени лъжици) плодово пюре или пасирани плодове (например: ябълки, круши, банани) и ястието е готово. Правилното количество осигурява на Вашето бебе необходимата хранителна стойност. Инструкции за приготвяне: Винаги спазвайте инструкциите за приготвяне, съхранение и употреба много внимателно! Неправил-ното приготвяне, съхранение и употреба на бебешката храна може да навреди на Вашето бебе! Винаги давайте кашата с лъжичка и я приготвяйте непосредствено преди всяко хранене. Не затопляйте кашата в микровълнова печка поради опасност от изгаряния. Редовно обръщайте внимание върху денталната хигиена на Вашето дете, особено преди сън. Затваряйте добре вече отворения пакет и го съхранявайте на прохладно, сухо и хигиенично място. Използвайте съдържанието на отворения пакет в рамките на 2-3 седмици. Допълнителни идеи за приготвяне: При по-големи деца и възрастни БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША С ОРИЗ И БАНАН може да се използва под формата на хранителна закуска, която може да се комбинира с плодове, кисело мляко, стафиди или ядки.
Оризов грис*, 5,5% бананови частици*, Витамин В1. * от биологичен произход
Майчината кърма е най-полезната и незаменима храна за Вашето бебе! Решението за въвеждане на допълнително хранене на кърмаче под 6-месечна възраст се взима само след препоръка от педиатър или друг квалифициран специалист! Той ще направи преценка за необходимостта от това, съобразно индивидуалните потребности на кърмачето и нарастването му на тегло! Не използвайте БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША С ОРИЗ И БАНАН през първите 4 месеца! Тя може да се използва само от началото на 5-тия месец като част от разнообразен хранителен режим
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: TOPFER БИО Безмлечна каша с Ориз и Банан 4+ мес. 175 г
Вашата оценка