HUMANA HN Лечебна формула при диария с банан 0+ мес. 300 г

Изчерпан
SKU
310056
11,40 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

Humana HN
Хумана HN 0+ месеца 300 g
Специална лечебна храна при диария

Лечебната храна Humana HN съдържа всички минерали, микроелементи и витамини в задоволяващи потребностите количества и след консултация с лекар, може да се прилага и продължитено като единствена храна за кърмачета. Препоръчваме започнатата опаковка с лечебна храна Humana HN да се изпозлва до край, дори и след отшумяване на диарията.

ТЯ СЪДЪРЖА:
- GOS: пробиотични баластни вещества, каквито съдържа и майчиното мляко, подпомагат развитието на здрава чревна флора.
- Лесно усвоим: в сравнение с традиционните храни за кърмачета бедна на лактоза и мазнини за по-лесно храносмилане и изключително добра поносимост.
- С банан: високото съдържание на фибри в бананите бързо нормализира изхождането.
- За пиене и хранене: в зависимост от възрастта може да бъде приготвена като храна за шише или като каша.
- Произведена без съдържащи глутен съставки (съгласно закона).

Характеристики
Mарка: HUMANA
Баркод: 4031244720542
Когато приготвяте храна за кърмачета, стриктно спазвайте указанията. В противен случай може да предизвикате увреждане на здравето на Вашето дете, предизвикано от поява и разпространение на нежелани микроби. Приготвяйте бебешката храна непосредствено преди хранене, за да е прясна. Не е желателно остатъците от храната да се консумират повторно. Като течна бебешка храна: преварете вода и я оставете да се охлади до 50 градуса. Изсипете необходимото количество от праха в шишето и добавете половината от водата. Разклатете силно затвореното шише, след това долейте останалото количество вода и отново затворете плътно шишето - използвайте биберон. Като каша: преварете вода и я оставете да се охлади до 50 градуса. Изсипете необходимото количество от кашата в подходящ съд, добавете вода и разбъркайте сместа до желаната гъстота. Използвайте само мерителната лъжичка от пакета. Напълнена до ръба и подравнена, тя събира 4.8г каша на прах. Лечебната храна Хумана HN е предназначена за кърмачета и като хранителна добавка за малки деца, тийнейджъри и възрастни. За деца с увеличен риск от алергии не използвайте Хумана HN, а само разредена НА Хумана. Хумана HN съдържа лесноусвоими въглехидрати. При нарушаване на глюкозния толеранс използвайте само при постоянен контрол на обмяната на веществата. Употребявайте след консултация с лекар и/или фармацевт. Не предоставяйте на детето шишето като биберон. Както майчиното мляко, така и Хумана HN съдържа въглехидрати (например млечна захар), които при чест или продължителен контакт със зъбите може да предизвика кариеси и други проблеми. Храненето с шише не бива да продължава по-дълго от едно кърмене.
обезмаслено мляко, 15.3% банани на прах, сироп от глюкоза, растителни масла, нишесте, малтодекстрин, сирот от галакто-олигозахариди, млечен белтък, оризово брашно, натриев цитрат, калциев карбонат, L-цистин, натриев хлорид, витаминна смес (витамин С, ниацин, витамин Е, пантотенова киселина, витамин А, витамин В1, витамин В2, витамин В6, витамин К, фолиева киселина, биотин, витамин Д3, витамин В12), холин хидрогентартарат, магнезиев карбонат, инозитол, железен дифосфат, калиев цитрат, цинков оксид, меден сулфат, калиев йодат, натриев молибдат, манганов сулфат, натриев селенат.

Хумана хранителна програма. При стомашно разстройство се консултирайте с Вашия лекар/фармацевт.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: HUMANA HN Лечебна формула при диария с банан 0+ мес. 300 г
Вашата оценка