HIPP БИО Шунка със зеленчуци и макарони 8+ мес. 220 г

Наличен
SKU
330261
4,10 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
БИО пюре шунка със зеленчуци и макарони от 9м. Комплексно блюдо, грубо пасирано, стимулиращо дъвченето. Продуктът се контролира строго за съдържание на токсични вещества.
Характеристики
Тип продукт: БИО СЕРТИФИЦИРАН
Mарка: HIPP
Баркод: 9062300131410
Регулиращо действие. Извадете необходимото за едно хранене количество и го затплете на водна баня или в микровълнова фурна.Незатопления остатък приберете в хладилник и го консумирайте в рамките на следващия ден. Разбъркайте с пластмасова лъжица, за да избегнете счупване на бурканчето. Проверявайте температурата преди да захраните детето.
ХИП БИО гаранция: всички органични съставки са произведени в селски стопарства, които стриктно спазват правилата на биологичното производство. Това означава, че не се използват химични и синтетични препарати за пръскане. Преработката на суровините и производството на пюрето се осъществява съгласно Екологичната разпоредба на ЕО и се наблюдава от независими контролни институти. Зеленчуци 34.7% (моркови, домати, сладка царевица), вода, приготвени макарони 19%, шунка 9.3%, приготвен ориз, лук, царевично олио, йодирана сол. Съдържание на месо 20.5%. Не съдържа: аромати, оцветители, консерванти, добавен млечен протеин, добавена захар, свързващи вещества, яйце, генно модифицирани съставки.Съдържа: глутен, сол съобразено с нуждите на бебето, подобрява доставянето на йод за организма, който е от съществено значение за правилното функциониране на щитовидната жлеза.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: HIPP БИО Шунка със зеленчуци и макарони 8+ мес. 220 г
Вашата оценка