Енергийна стойност: 1608 kj 379 kcal / 575 kJ 136 kcal Мазнини: 0,7 g./ 3,3 g. наситени мастни киселини: 0,1 g. / 2,1 g. Въглехидрати: 85,1 g. / 21,7 g. от които захари: 0,3 g. / 4,8 g Влакнини: 1,4 g. / 1,4 g. Белтъчини: 7,3 g./ 4,8 g.
Начин на приготвяне с вода: 100ml вода + приблизително 2-3 пълни супени лъжици каша на прах. 1. За всяко хранене се кипва прясна вода. Охлажда се до около 50С(градуса); 2. Горещата вода се отмерва и се сипва в съда, в който ще се приготвя кашата; 3. Към водата се прибавят 2-3 супени лъжици каша на прах и се разбърква; 4. По желание се добавя 100g ниско алергично плодово пюре HiPP (например круши „Уилям Крист“) и се разбърква с чаена лъжичка рапично олио; 5. Оставете кашата да престои около 1 мин. Докато набъбне и се постигне желаната консистенция. Проверете температурата; *за най-добро разтваряне не използвайте твърде гореща вода. Начин на приготвяне с преходно мляко : 3-4 с. л. (20g) суха каша се прибавя към 200ml. HiPP преходно мляко (в пропорция , както го приготвяте за пиене), което използвате към момента. Внимателно разбъркайте . Оставете кашата 1-2 мин. За да добие необходимата гъстота. Преди хранене обезателно проверете температурата. Начин на приготвяне с вода и пълномаслено мляко: Кипнете 100 ml пълномаслено мляко и 100ml вода и след това охладете до 50С(градуса). Изсипете течността в купа и добавете 20гр.(2-3 с. л. ) суха каша. Внимателно разбъркайте. Оставете кашата 1-2 минути за да добие необходимата гъстота. Преди хранене обезателно проверете температурата.
Важна информация: Моля спазвайте внимателно инструкциите за приготвяне и дозировка. Винаги давайте кашата с лъжица. Съхранявайте на стайна температура (максимум 25 градуса). Отворената опаковка трябва да се употреби в рамките на 3-4 седмици. Моля не загрявайте в микровълнова фурна (опасност от изгаряне ). Още с появата на първото зъбче осигурете регулярна хигиена на зъбките на вашето бебе.