ZOYA Натурална хума от България за коса и кожа 400 г

Наличен
SKU
211798
7,50 лв.
Сподели

ZOYA
Натурална хума от България за коса и кожа
400 г

Хумата представлява естествена, изсушена и стрита на прах глина. Има благоприятно действие върху кожата и косата което я прави идеална за домашно приготвени козметични продукти. Има свойството да отнема излишния себум, да отпушва и пречиства порите. Препоръчва се при мазна, проблемна и акнеична кожа. Добавена към шампоан или използвама вместо шампоан, придава плътност и еластичност на косъма, подхранва и придава обем

Характеристики
Тип продукт: Натурална
Mарка: Zoya
Баркод: 3800231693722

Смесете хумата в неметален съд с вода в съотношение 1:2 и добавете 2 капки етерично масло по желание и разбъркайте с дървена бъркалка.
За кожа: Веднъж седмично нанасяйте на лицето като маска за 15 минути. За почистване на лицето и шията чрез втриване и изплакване с топла вода 1-2 пъти дневно.
За коса: Използвайте вместо шампоан - нанесете първо в корените, после в краищата и оставете за 20 минути и отмиете с вода. Само за външна употреба!

Хума

Съхранявайте на сухо и прохладно място. 
Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ZOYA Натурална хума от България за коса и кожа 400 г
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"