ZOYA Морска гъба за почистване на лице 4,5-5 см

Наличен
SKU
770316
12,50 лв.
Сподели

ZOYA
Морска гъба за почистване на лице
4,5-5 см

Естествена неизбелена морска за почистване на лице. Произведена от ръчно събрана и сортирана вид морска гъба. Гладката повърхност на гъбата почиства, ексфолира, премахва мъртвите клетки, масажира и подобрява микроциркулацията на кожата. Може да се използва за лице и тяло, за почистване на козметични продукти или за нанасяне на пяна за бръснене. 

Характеристики
Mарка: Zoya
Баркод: 3800231695009

Намокрете гъбата и масажирайте лицето и тялото с кръгови движения без да прилагате натиск. Гъбата разнася сапуна равномерно по тялото без да го попива. Може да използвате гъбата и за ежедневно почистване с тоник, мицеларна вода или лосион за почистване на лицето.
Грижа за гъбата:
Изплаквайте добре след всяко ползване със студена течаща вода. Оставете да се отцеди като внимателно я притиснете между дланите си и я оставете на място, където да изсъхне добре. Никога не използвайте гореща вода! Препоръчително е да се сменя на 60 дни.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ZOYA Морска гъба за почистване на лице 4,5-5 см
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"