ZOYA GOES PRETTY Етерично масло от Нероли в кокос 10 мл

Наличен
SKU
411301
11,20 лв.
Сподели

ZOYA GOES PRETTY
Етерично масло от Нероли в кокос
10 мл

1.252% разтвор на етерично масло от нероли във фракционирано кокосово масло. Получава се чрез парно дестилиране на белите цветове на горчивия портокал, а в комбинация с кокосовото масло може да се използва директно на кожата. Подходящо е за всеки тип кожа.

Маслото нероли се получава от портокалови цветове и носи името си от Принцесата на Нерола, която го популяризира като нейния характерен парфюм през 17-ти век. Ароматът му е сладък и цветен и се комбинира прекрасно с всичко цитрусово или цветно. Разбира се, може да се използва и самостоятелно. Елегантният му профил го насочва естествено към формули за по-зрели дами. Няколко капки от маслото създават чудесна тоалетна вода или одеколон. Подобно на други етерични масла е по това, че има ободряващи, успокояващи и гонещи депресията свойства, както лавандулата, и е много подходящо да втриете няколко капки на кожата преди сън или когато имате нужда от отпускане или ободряване.

Характеристики
Mарка: Zoya goes pretty
Баркод: 3800231699731

Може да се използва директно върху кожата и / или като парфюм. Не е подходящо за арома лампа!
Съставки

Caprylic/Capric triglyceride, Citrus aurantium flower, Citral*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Farnesol*
* съставка на етеричното масло

Не е подходящо за арома лампа!

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ZOYA GOES PRETTY Етерично масло от Нероли в кокос 10 мл
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"