ZOYA GOES PRETTY БИО Масло от Българска шипка 50 мл

Наличен
SKU
211805
19,90 лв.
Сподели

ZOYA GOES PRETTY
БИО Масло от Българска шипка
50 мл

Био българско шипково масло, извлечено от семената на плодовете на диворастящи шипкови храсти, виреещи при уникалните климатични условия на Южна България.

  • Извлича се от семената на плода шипка (Rosa canina L.) чрез технология на студено пресоване.
  • 100% чист, натурален и нерафиниран продукт, който съдържа само естествени биологични компоненти.
  • Целият производствен процес е насочен към максимално запазване на ценния биохимичен състав на натуралното шипково масло.
  • Плодовете се берат ръчно, старателно се почистват и сушат. Готовите семена се пресоват в преса, специално изработена за шипкови семена при температура на изходящото масло от 38°C до 42°C. Следва филтриране на шипковото маслото при температура на процеса от 20°C до 30°C. Готовото масло се съхранява грижливо при температури между 10°C и 25°C.

Познато като едно от най-ефективните масла за третиране на бръчки и белези, шипковото масло е идеално за ежедневна грижа за кожата. Има стягащ и тонизиращ ефект и спомага за изглаждането на тена. Подходящо за смесена, нормална, суха и зряла кожа.

Характеристики
Тип продукт: Био сертифициран
Mарка: Zoya goes pretty
Баркод: 3800231690707

Напръскайте лицето с флорална вода и нанесете 2-3 капки от маслото с леки масажни движения. Възможно е леко да оцвети кожата, но след попиване оцветяването изчезва. Възможно е да оцвети дрехите или възглавниците. Съхранявайте на тъмно сухо място. Пазете от директна слънчева светлина

Rosa canina seed oil* (Шипково масло).
* съставка от органично земеделие

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ZOYA GOES PRETTY БИО Масло от Българска шипка 50 мл
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"