SENSODYNE NATURAL WHITE Избелваща паста за зъби 75 мл

Наличен
SKU
421163
10,00 лв.
Сподели

SENSODYNE
NATURAL WHITE
Избелваща паста за зъби
75 мл

Избелваща паста за зъби с екстракт от въглен. Предпазва от появата на кариеси и подпомага естественото възстановяване белотата на зъбите. Ефективно почиства и премахва натрупаните плака и замърсявания по зъбите без да наранява емайла. Подходяща за чувствителни зъби. 

Характеристики
Mарка: Sensodyne
Баркод: 5054563121264

Мийте зъбите старателно поне 1 минута два пъти на ден (сутрин и вечер) и не повече от 3 пъти на ден или както е препоръчано от зъболекар или лекар. Не забравяйте да изчеткате всички чувствителни зони на зъбите. Минимизирайте преглъщането. Изплакнете с вода.

активни съставки:
калиев нитрат, натриев флуорид

състав:
Вода, сорбитол, глицерин, хидратиран силициев диоксид, въглен на прах, аромат, кокамидопропил бетаин, ксантанова гума, натриев захарин, натриев хидроксид, сукралоза.

Продуктът не е подходящ за деца под 12 годишна възраст.
Ако възникне дразнение, незабавно прекратете употреба.
Спрете употребата на продукта или се консултирайте с вашия заболекар ако след 4 седмична употреба чувствителността на зъбите продължи или се влошава. Чувствителните зъби може да показват сериозен проблем, който може да изисква бърза зъболекарска намеса.
Съхранявайте на сухо и проветриво място.
Съхранввайте на място недостъпно за деца. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: SENSODYNE NATURAL WHITE Избелваща паста за зъби 75 мл
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"