SENSODYNE NATURAL WHITE Избелваща паста за зъби 75 мл

Наличен
SKU
421163
Специална цена 7,60 лв. Редовна цена 10,00 лв.
Сподели

SENSODYNE
NATURAL WHITE
Избелваща паста за зъби
75 мл

Избелваща паста за зъби с екстракт от въглен. Предпазва от появата на кариеси и подпомага естественото възстановяване белотата на зъбите. Ефективно почиства и премахва натрупаните плака и замърсявания по зъбите без да наранява емайла. Подходяща за чувствителни зъби. 

Характеристики
Mарка: Sensodyne
Баркод: 5054563121264

Мийте зъбите старателно поне 1 минута два пъти на ден (сутрин и вечер) и не повече от 3 пъти на ден или както е препоръчано от зъболекар или лекар. Не забравяйте да изчеткате всички чувствителни зони на зъбите. Минимизирайте преглъщането. Изплакнете с вода.

активни съставки:
калиев нитрат, натриев флуорид

състав:
Вода, сорбитол, глицерин, хидратиран силициев диоксид, въглен на прах, аромат, кокамидопропил бетаин, ксантанова гума, натриев захарин, натриев хидроксид, сукралоза.

Продуктът не е подходящ за деца под 12 годишна възраст.
Ако възникне дразнение, незабавно прекратете употреба.
Спрете употребата на продукта или се консултирайте с вашия заболекар ако след 4 седмична употреба чувствителността на зъбите продължи или се влошава. Чувствителните зъби може да показват сериозен проблем, който може да изисква бърза зъболекарска намеса.
Съхранявайте на сухо и проветриво място.
Съхранввайте на място недостъпно за деца. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: SENSODYNE NATURAL WHITE Избелваща паста за зъби 75 мл
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"