MARNYS Етерично масло от Джинджифил 15 мл

Наличен
SKU
411261
23,70 лв.
Сподели

MARNYS
Етерично масло от Джинджифил
15 мл

100% чисто етеричното масло от Джинджифил със силно загряващ и стимулиращ ефект. Подпомага кръвообращението. Подходящо е за употреба от хора на които винаги им е студено. Може да се използва за загряване на ръцете и краката което го прави изключително подходящо за употреба през студените месеци. Получено чрез парна дестилация. Съдържа α-зингиберен, β-бисаболен и β-сескифеландрен.


Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: Marnys
Баркод: 8410885082190

Етеричното масло от Джинджифил е изключително силно и задължително се разрежда в растително масло! 
Смесете 1-2 капки етеричното масло с 10 мл растително масло преди употреба.
Ако страдате от студени крайници или скованост, разредете 3 капки от етеричното масло в 10 мл растително базово масло с малко лавандулово масло и пробавете към водата за вана.
Когато се използва за кулинарни цели, маслото от Джинджифил винаги трябва да се разрежда в съотношение: 1-2 капки към 250 г храна или течност.Zingiber officinale root essential oil (етерично масло от корен джинджифил )

Етеричните масла са концентрирани силни растителни екстракти, използването им в по-голямо количество не е препоръчително!
Етеричното масло от Джинджифил има стимулиращ ефект и може да доведе до зачервявания на кожата при някои хора с чувствителна кожа.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.
Да се съхранява на място недостъпно за малки деца.
Не използвайте, ако сте бременна или кърмите.
Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от пряка слънчева светлина.

Преди употреба направете тест за непоносимост (алегрична реакция):
Смесете 1 капка етерично масло с 1 супена лъжица студено пресован зехтин. Намажете на тила в основата на косата или около ямката на лакътя и покрийте с парче плат (марля). Изчакайте между 12 и 24 часа, за да видите дали ще се получи някаква негативна реакция като зачервяване, сърбеж или друго кожно неразположение. Ако откриете, че дадено етерично масло ви дразни, опитайте с подходящ заместител на етеричното масло.


Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: MARNYS Етерично масло от Джинджифил 15 мл
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"