KLORANE FLAX FIBER Сух шампоан за коса без обем с Лен 150 мл

Наличен
SKU
221493
Специална цена 21,10 лв. Редовна цена 26,40 лв.
Сподели

KLORANE
Сух шампоан
за коса без обем
с фибри от Лен
150 мл 


Сух шампоан с фибри от Лен, който освежава косата без намокряне. Подходящ е за фина коса, придавайки й обем до 8 часа. Със свойте силно абсорбиращи и уплътняващи пудри, почиства косата между измиванията измиванията с обикновен шампоан. Повдига косъма от корена, придавайки и повече обем.

Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: Klorane
Баркод: 3282770147605

Преди употреба разклатете добре. Разделете косата на секции и впръскайте. Оставете да престои 2 минути, след което разрешете добре косата. 

Butane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch (Oryza Sativa Starch)*, Isobutane. Alcohol, Zea Mays (Corn) Starch (Zea Mays Starch)*, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract (Linum Usitatissimum Seed Extract), Bambusa Arundinacea Juice*, Cellulose*, Cyclodextrin*, Fragrance (Parfum), Iron Oxides (Ci 77491)* Iron Oxides (Ci 77492)* Iron Oxides (Ci 77499)*, Isopropyl Myristate, Magnesium Stearate*, Microcrystalline Cellulose*, Propylene Glycol, Water (Aqua)

Внимание, изключително запалим аерозол. Съд под налягане, може да експлодира при нагряване. Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Тютюнопушенето в близост до подукта е забранено. Да не се пръска към открит пламък или друг източник на запалване. Съд под налягане, да не се пробива и изгаря, дори след пълната му употреба. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури, по-високи от 50oC/122oF. Да се съхранява извън обсега на деца. Да се използва само на открито или на добре проветриво място. Да не се впръска в очите. Да не се вдишва. Умишлена злоупотреба като концентриране и вдишване на съдържанието на продукта, може да доведе до опасни и фатални последствия за здравето. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: KLORANE FLAX FIBER Сух шампоан за коса без обем с Лен 150 мл
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"