KLORANE Детоксикиращ сух шампоан с органична вода Мента 150

Наличен
SKU
221492
26,40 лв.
Сподели

KLORANE
Детоксикиращ сух шампоан
с органична вода Мента
150 мл

Сухият шампоан с органична вода Мента има "охлаждащ" ефект, който почиства косата само за 2 минути. Комплексът срещу замърсяване е идеалният съюзник, за красива и освежена коса след всяко физическо натоварване. Продуктът е подходящ за всеки тип коса.

Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: Klorane
Баркод: 3282770207514

Преди употреба разклатете добре. Разделете косата на секции и впръскайте. Оставете да престои 2 минути, след което разрешете добре косата. 

Water (Aqua), Alcohol. Oleth 10, Glycerin, Citric Acid, Diethyl Phthalate, Fragrance (Perfume), Lysine, Mentha Aquatica Flower / Leaf / Stem Extract, Menthol, Polyquaternium-22, Propanediol, Propylene Glycol, Tocopherol, Triethyl Citrate, Zinc Ricinoleate.

Внимание, изключително запалим аерозол. Съд под налягане, може да експлодира при нагряване. Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Тютюнопушенето в близост до подукта е забранено. Да не се пръска към открит пламък или друг източник на запалване. Съд под налягане, да не се пробива и изгаря, дори след пълната му употреба. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури, по-високи от 50oC/122oF. Да се съхранява извън обсега на деца. Да се използва само на открито или на добре проветриво място. Да не се впръска в очите. Да не се вдишва. Умишлена злоупотреба като концентриране и вдишване на съдържанието на продукта, може да доведе до опасни и фатални последствия за здравето. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: KLORANE Детоксикиращ сух шампоан с органична вода Мента 150
Вашата оценка