ELGYDIUM PROTECTION CARIES Паста за зъби Антикариес 75 мл

Наличен
SKU
420078
11,80 лв.
Сподели
Elgydium Protection Caries
Антикариесна паста за зъби 75 мл.

Препоръчва се за ежедневно почистване на зъбите с четка като доставя адаптирано количество флуорид за ефективна защита на зъбите срещу киселинните атаки, отговорни за развитието на зъбен кариес. ELGYDIUM PROTECTION CARIES съдържа Flurionol - аминофлуорид, който бързо и ефективно се свързва с емайла от първата минута на приложение, спомага риминерализацията, укрепването и защитата на зъбите. Силигликол - защитен филм, който забавя бактериалната колонизация и удължава действието на Flurionol, дори след изплакване. Ментовият аромат на пастата оставя приятно чувство на свежест. Подсилва емайла на зъбите срещу кариес.
Характеристики
Mарка: Elgydium
Баркод: 3577056013966
Препоръчва се измиването на зъбите след всяко хранене.
ВОДА, ГЛИЦЕРИН, СИЛИКОН, ЦЕЛУЛОЗНА ГУМА, НАТРИЕВ ЛАУРИЛ СУЛФАТ, ТИТАНИЕВ ДИОКСИД, АРОМАТИЗАТОР, НИКОМЕТАНОЛ ХИДРОФЛУОРИД, ПЕГ - 12, ДИМЕТИКОН, БЕНЗИЛОВ АЛКОХОЛ, ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНИ ВОДОРАСЛИ, ЛИМОНЕН, ЗАХАРИН НАТРИЙ
Специално разработена за възрастни и деца над 12 години. Препоръчва се при пациенти, подложени на ортодонтско лечение.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ELGYDIUM PROTECTION CARIES Паста за зъби Антикариес 75 мл
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"