BEBEVISA Гъба конджак с Боровинка с анти-ейдж ефект

Наличен
SKU
710103
7,20 лв.
Сподели

BEBEVISA
Гъба конджак
с Боровинка с анти-ейдж ефект

100% натурална
гъба за почистване на лице с анти-ейдж ефект. Гъбите конджак се получават при смесване на брашно от корена на растението конджак с вода, получената смес се излива в форми след което се изсушава. Към гъбите се добавят различни растителни вещества в зависимост от кожата за която са предназначени, например екстракт от Бамбук, Френска глина или Алое вера. Гъбите придобиват различни цветове в зависимост от добавения към тях екстракт, не съдържат никакви изкуствени оцветители и консерванти. Синята боровинка съдържа плодови киселини, витамини А, B и C, калций и калий.
Гъбата конджак със синя боровинка е изключително подходяща за отстраняване на мъртвите клетки от кожата. Възстановява еластичността на кожата и придава свеж сияен вид. Естествените антиоксиданти съдържащи се в синята боровинка имат свойството да облекчават раздразнената кожа. Гъбата конджак има алкално действие, което по естествен начин регулира киселинността на кожата. Гъбата е с фина пореста повърхност която нежно ексфолира кожата, а естествено съдържащите се бактерии по кожата остават в балансирано съотношение.  

Характеристики
Тип продукт: Натурален
Баркод: 3800236322016
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: BEBEVISA Гъба конджак с Боровинка с анти-ейдж ефект
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"