AVENE Мицеларен лосион 200 мл

Наличен
SKU
220008
28,90 лв.
Сподели

Мицеларен лосион AVENE

Предназначение: демакиираща грижа за чувствителната кожа, склонна към зачервяване. Многобройни са агресивните фактори, които могат да навредят на чувствителната кожа и тя да загуби своя блясък: стрес и умора; замърсяване, сух въздух, варовита вода; локални третирания на кожата, предизвикващи възпалението й; използване на козметични продукти, неадаптирани за този тип кожа.
Вашата кожа е чувствителна и има тенденция към зачервяване, лесно се възпалява и това предизвиква усещане за щипане и опъване. В този случай е необходима специфична и неагресивна грижа. Мицеларният лосион е специално създаден за почистване и демакииране на чувствителната кожа, склонна към зачеряване. Изключително богат на термална вода AVENE с успокояващо и противовъзпалително действие, той успокоява зачервената и опъната кожа. Не съдържа агресивно действащи съставки, нежно почиства замърсяванията от лицето и перфектно демакиира лицето и шията, запазвайки целостта на кожата. Благодарение на леката си текстура, съдържаща хидратиращи и успокояващи съставки, този лосион не позволява на кожата да изсъхне и ден след ден й доставя прекрасно усещане за комфорт. Вашата кожа е еластична и нежна.

Характеристики
Mарка: Avene
Баркод: 3282770152463
Почистете лицето с памучен тампон. Ако е необходимо, напръскайте с тънка струйка Термална вода AVENE.
термална вода AVENE, кокамидопропил бетаинамид МЕА хлорид, полоксамер 188, бисаболол, ароматизатор, ПЕГ/ППГ - 14/4 диметикон, натриев хлорид, натриев хиалуронат, тринатриев ЕДТА.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: AVENE Мицеларен лосион 200 мл
Вашата оценка