MANNA MAPLE БИО Кленов сироп 330 г

Наличен
SKU
590563
14,90 лв.
Сподели

MANNA MAPLE
БИО Кленов сироп
330 г

100% сироп
от Канадски клен. Отличен естествен подсладител което го прави подходящ като заместител на захарта в сладкарски изделия и напитки. С типичен вкус и аромат на клен и кехлибарен цвят, получен от сока на захарния клен. Клас А с по-ниска сладост и по-светъл кехлибарен цвят. 
За получаването на 1 литър кленов сироп са нужни 40 литра суров кленов сок. Неговото съдържание е приблизително 96% вода. Той се добива от ствола на дървото чрез директно извличане. Кленовият сок преминава през изключително бавен и внимателен процес на изпаряване за да се получи гъстият кленов сироп като краен продукт, към него не се добавят захар, консерванти, оцветители и ароматизанти.

Характеристики
Тип продукт: Био сертифицирана
Баркод: 5708776001232

Кленовият сироп е отлична алтернатива на обработената бяла захар. Може да се използва директно като се добави в напитки като чай, кафе, за заливки на сладолед, плодови салати, палачинки, вафли и д.р. Може също  да се добавя и към различни видове ястия или сладкарски изделия. 

100% сироп от канадски клен, от органично земеделие.

Хранителни стойности в 100 г:
Енергия 1128 кДж/270 ккал
Мазнини 0,3 г
- наситени мастни киселини 0 г
Въглехидрати 67,4 г
- захари 59,9 г
Фибри 0 г
Белтъчини 0,2 г
Сол 0,06 г
Кленовият сироп съдържа калций, желязо, магнезий и цинк в много малки количества.

След отваряне съхранявайте в хладилник. 
Консумирайте до 6 месеца след отварне.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: MANNA MAPLE БИО Кленов сироп 330 г
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"