CAPTAIN KOMBUCHA БИО Комбуча с Ананас и Праскова 400 мл

Наличен
SKU
560471
5,30 лв.
Сподели

CAPTAIN KOMBUCHA
БИО Комбуча с Ананас и Праскова
400 мл

Captain Kombucha е ръчно произведена, ферментирала напитка с вкус на Ананас и Праскова, комбиниран с полезните антиоксиданти и ензими от Комбуча. Комбуча е жива симбиозна колония от дрожди и полезни бактерии която подпомага храносмилателната система, дава енергия на тялото и прояснява ума. Развива се в чаена инфузия и чрез естествения процес на ферментация трансформира захарта в органични киселини и въглероден диоксид. Също така призвежда глюконова, млечна, и фолиева киселини които са детоксикиращи и питателни за човешкия организъм. Напитката комбуча е непастьоризирана и не съдържа никакви консерванти. Подходяща е за вегани и вегетарианци. 

Характеристики
Тип продукт: Био сертифициран
Баркод: 5600787049008

Продукт за директна консумация. 
Съхранявайте на сухо и прохладно място. 
Дръжте далеч от прякаслънчева светлина. 

Вода, пречистена със система за обратна осмоза, сок* от захарна тръстика (трансформиран по време на ферментацията), въглероден диоксид, зелен чай*, комбуча култури (дрожди и полезни бактерии), натурален аромат ананас 0.001%, натурален аромат праскова 0.0005%.

* био сертифицирана съставка.
Може да съдържа следи от спирт.

Хранителни стойности в 100 мл:

Енергия 100 кДж/23,6 ккал
Мазнини 0 г
- наситени мастни киселини 0 г
Въглехидрати 5,9 г
- захар 21 г
Белтъчини 0 г
Сол 0 г

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: CAPTAIN KOMBUCHA БИО Комбуча с Ананас и Праскова 400 мл
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"