ORGANEA Аромамедальон розов кварц Сърце (1)

Наличен
SKU
791671
18,90 лв.
Сподели

ORGANEA
Аромамедальон
Розов кварц
Сърце 

Аромамедальон с форма на сърце от розов кварц. Накапете желаното от вас етерично масло в сърцето и се насладете на неустоимия аромат през целия ден. Използвайте полезното действие на минералите в ежедневието си. 

Розов кварц*
Розовият кварц е камък на безусловната любов и безграничното спокойствие. Най-важният кристал за сърцето и за сърдечната чакра, който показва истинската същност на любовта. Пречиства и отваря сърцето на всички нива, носи дълбоко вътрешно изцеление и любов към себе си. Розовият кварц внимателно отнема негативната енергия и я замества с любовни вибрацииЗасилва съпричастността и чувствителността, спомага за приемането на необходимите промени. Чудесен е при кризи на средната възраст. Този прекрасен кристал увеличава възприемчивостта към всякакъв вид красота. В емоционално отношение, розовият кварц е най-доброто лечебно средство. Освобождава неизразените емоции и душевни терзания, преобразува непотребните емоционални смущения, облекчава болката и лекува загубата. Ако никога не сте получавали любов, розовият кварц отваря сърцето ви, така че да започнете да получавате. Ако сте получавали любов и сте я загубили, той утешава скръбта ви. Розовият кварц учи как да обичате себе си – нещо изключително важно, ако не се намирате за привлекателни. Не може да приемете любов от другите, нито да ги обичате, ако не изпитвате това чувство към себе си. Камъкът насърчава себеопрощението и себеприемането, усилва самоувереността и себеуважението.
*"Енциклопедия на кристалите" от Джуди Хол

 

Характеристики
Тип продукт: Натурална
Mарка: Organea
Баркод: 3800228161593

Махнете тапата и капнете 1-2 капки етерично масло в сърцето.
Затворете тапата и го поставете на врата.

Не използвайте при алергия към етерични масла. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ORGANEA Аромамедальон розов кварц Сърце (1)
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"