BROS Лосион против комари и кърлежи 100 мл

Наличен
SKU
791642
Специална цена 6,70 лв. Редовна цена 7,50 лв.
Сподели

BROS
Лосион против комари и кърлежи
100 мл

Лосион с 15% съдържание DEET, който ефективно отблъсква комари, кърлежи и други жилещи насекоми. Флакон с помпа за ефективно разпръскване. Лека и немазна текстура, която не оставя петна по дрехите. Действие срещу комари до 7 часа, действие срещу кърлежи до 4 часа. Дерматологично тестван. Не се препоръчва за деца под 2-годишна възраст. Подходящ за защита и на домашните любимци от кърлежи. 

Характеристики
Mарка: Bros
Баркод: 5904517387904
Задръжте 15 см от напръсканата повърхност и я нанесете върху дрехите и кожата изложени на ухапване.
Първо пръснете от продукта върху ръката си и след това нанесете върху лицето и врата!
Допълнителна информация и листовка за продукта ще откриете тук

Безопасен за естествени тъкани, да не прилага върху синтетични и кожени материали, да не се пръска по пластмасови, лакирани, боядисани повърхности и по часовници. S2 Да се пази далече oт достъп на деца; S16 Да се съхранява далече от източници на запалване - Да не се пуши; S23 Да не се вдишва аерозола.
Предпазни мерки: Да не се нанася върху ръцете на деца! Не се препоръчва за деца под 2 годишна възраст, използвайте веднъж или два пъти на ден и не поставяйте на наранена или раздразнена кожа. Избягвайте контакт с лигавици и очите! Изпирайте напръсканите дрехи! Измивайте напръсканата кажа с вода и сапун. Свържете се с лекар при повръщане или спешен случай. Третирайте остатъците от продукта и празния контейнер като домакински отпадъци. Група 3 "Биоциди за борба с вредителите". Подгрупа 19 "Репеленти и атрактанти". Категория на потребители: масова.
ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ЛИСТОВКАТА ПРЕДИ УПОТРЕБА!

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: BROS Лосион против комари и кърлежи 100 мл
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"