Swanson

Swanson

Swanson® е водеща американска компания за хранителни добавки с над 50-годишна история. Фирмата е основана през 1969 г. и оттогава досега нейната дейност и производствена инфраструктура непрекъснато се разширява, следвайки достиженията на научните изследвания в областта на здравето. Многобройни екипи от специалисти разработват иновативни продукти, за да удовлетворят нуждите на клиентите по цял свят. Swanson® покрива всички продуктови отрасли в сферата на хранителните добавки, предлагайки витамини, минерали, пробиотици, зелени храни, билкови екстракти, аминокиселини, комбинирани формули и много други продукти с различен спектър на действие.
За да създаде уникални и висококачествени продукти, гарантиращи ефективност и резултати, компанията залага както на собствените си лабораторни изследвания, така и на ценни предложения от водещи световни центрове за научноизследователска дейност. Зад успеха на продуктите стоят дългогодишни проучвания, а резултатът е умелото съчетание на природни съставки и формули с възможностите на съвременните технологии.
В стремежа си да предлагат хранителни добавки с безкомпромисно качество, Swanson® тестват всички свои продукти на ротационен принцип в независими лаборатории. Използваните суровини са внимателно подбрани и доставени от утвърдени световни компании, а екипи от квалифицирани експерти извършват тестове в различни етапи от производствения процес, осъществявайки постоянен контрол на всяка съставка за чистота, идентификация, ефикасност, микробиология и тежки метали. В производствения цикъл се спазват стриктно регламентите на FDA и FTC, и всеки продукт притежава сертификат за качество, което гарантира, че клиентите могат да имат доверие на информацията върху етикетите и безопасността на цялата продуктова гама.

Виж като Решетка Списък

30 Артикули

Настрой низходяща посока
на страница
Виж като Решетка Списък

30 Артикули

Настрой низходяща посока
на страница