Mixa

Mixa

МИКСА е френска марка за козметични продукти, специализирана в грижа за чувствителна кожа. Тя предлага продукти за лице, тяло и бебешка грижа, които са създадени, за да отговорят на специфичните нужди и изисквания на чувствителната кожа.

Mixa използва нежни и хипоалергенни формули, които са дерматологично тествани и са безопасни за чувствителната кожа. Продуктите им включват хидратиращи кремове, почистващи гелове, тоници, масла за тяло, душ-гелове и други. Те са създадени, за да поддържат кожата добре хидратирана, успокояват раздразненията и подобряват общото състояние на кожата.

Mixa също така предлага специални продукти за грижа за чувствителната кожа на бебета. Тези продукти са създадени със същата нежна и хипоалергенна формула, която поддържа кожата на бебета чиста, хидратирана и защитена.

Марката Mixa се гордее със своето предаване на над 100-годишно наследство в грижата за чувствителна кожа. Те продължават да разработват продукти, които отговарят на нуждите на хората с чувствителна кожа, като им осигуряват нежна грижа и защита.

Виж като Решетка Списък

33 Артикули

Настрой низходяща посока
на страница
Виж като Решетка Списък

33 Артикули

Настрой низходяща посока
на страница