Ducray

Ducray

Албер Дюкре е роден през 1901 г., в началото на новия век. Син на дерматолог и фризьорка Албер Дюкре забелязва как прахообразнте сапуни, използвани по онова време като шампоан, отслабват и обезцветяват косата. Това спомага за създаването на марката Дюкре и изобретяването на сапуна LIK – иновативна серия от еднократно дозирани шампоани, адаптирани към различните типове коса.
През 1969 г. Албер Дюкре се запознава с Пиер Фабр. Лабораториите Pierre Fabre, които вече са инвестирали в най-съвременни изследвания на косата, придобиват Ducray. Това партньорство дава нов подем на марката и ускорява нейното развитие. Ключов резултат е създаването на EXTRA-DOUX Дермо-протективен шампоан, който се представя на лекарите по време на визитите на медицинските представители. Първият шампоан за честа употреба, с респект към баланса на скалпа, който става емблематичен продукт за години напред. 
Дюкре работи активно от грижата против косопад до тази за чувствителна кожа и създава цялостни програми с експертни продукти за третиране на основните дерматологични състояния.

Виж като Решетка Списък

29 Артикули

Настрой низходяща посока
на страница
Виж като Решетка Списък

29 Артикули

Настрой низходяща посока
на страница