SILVER WATER Кърпи със сребърна вода малък пакет 20 бр.

Наличен
SKU
610047
1,50 лв.

Сподели

SILVER WATER
Кърпи със сребърна вода
малък пакет
20 броя

Почистващите кърпички със сребърна вода Bebelan Silver water са изключително чисти, хипоалергенни кърпички подходящи за почистване на бебешка кожа. Създадени и произведени в България, те внасят иновативен подход в отрасъл, който дълго време страда от липсата на иновации. Самата кърпа е създадена от биоразградим нетъкан текстил (100% вискоза), който след това е напоен с 99,9% сребърна вода.
В удобен формат подходящ за разходка, път или дамска чанта

 

История на Сребърната Вода

Сребърната вода има хилядолетна история и доказани свойства като дезинфектант, който без да дразни стимулира и подпомага заздравяването на кожата след нараняване. Сребърните йони в подходяща концентрация подпомагат борбата с бактерии и раздразнения на кожата. 

Древните гърци и римляни са използвали сребърни съдове, лъжици и монети, с цел консервиране на храни и напитки (вино, мляко и вода). Има данни за някои култури, които са използвали среброто като предпазно средство срещу инфекции при новородени – натрошаване на сребро във детската вана или даване на сребърна лъжичка за смучене. По-късно през 19ти и 20ти век, среброто намира употреба и в медицината, под формата на сребърни конци, пластини и др. лечебни средства. Поради антибактериалните свойства на среброто, в църквата се използва сребърен кръст за даване на Причастие и направата на светена вода, с нейните чудотворни сили.

 


Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: Bebelan
Баркод: 3800232570220

Могат да се използват, без ограничение, върху всички части на лицето и тялото както на новороденото дете, така и на хора от всички възрасти. Поради естествените си почистващи свойства, Bebelan Silver water кърпите със сребърна вода са изключително подходящи за почистване на гърдите на кърмачките, както и на всякакви чувствителни зони и раздразнена кожа 

99,9% сребърна вода в концентрация на сребърни йони 3-6 мг/л и натурален консервант под 0,1%. 

*всички съставки притежават Cosmos Ecocert сертификат

Само за външна употреба.
Използвайте до 30 дни след отваряне.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: SILVER WATER Кърпи със сребърна вода малък пакет 20 бр.
Вашата оценка