NOW ALPHA LIPOIC ACID Алфа-липоева киселина 60 капс.

Наличен
SKU
121558
39,90 лв.
Сподели

NOW
ALPHA LIPOIC ACID
Алфа-липоева киселина
60 капсули

Алфа-липоева киселина осигурява антиоксидантна защита на организма и поддържа функционирането на нервната система. Човешкото тяло произвежда алфа липоева киселина в малки количества, които често са недостатъчни за оптималното функциониране на организма. В такива случаи използването на хранителни добавки е от съществено значение. Алфа липоевата киселина предпазва от вредното влияние на свободните радикали. Спомага за преработването и усвояването на антиоксиданти като витамини С и Е. Алфа-липоевата киселина се използва като мощен антиоксидант срещу стареенето, подпомага отслабването и е от най-предпочитаните помощници за покачване на мускулна маса при високовъглехидратно хранене.
Тя има инсулиноподобно действие като подпомага усвояването на глюкозата в клетките, участва в образуването на енергия за организма и намалява нивото на кръвната захар. Участва в предаването на нервните импулси и има положителен ефект при заболявания като Болест на Алцхаймер, Болест на Пик, Мултиплена склероза, диабетна полиневропатия и др.
Подобрява зрителната острота като неутрализира оксидативния стрес в очната леща, предпазва ретината, намалява риска от катаракта и глаукома.
Пречи на натрупването на мазнини и помага за поддържането на нормално телесно тегло. Предпазва черния дроб от мастна дегенерация, понижава нивата на холестерол и предпазва съдовете от натрупване на атеросклеротични плаки. Свързва солите на тежките метали (Живак, олово, арсен) и очиства тялото от тях. Защитава черния дроб и подкрепя детоксикиращата му функция.
Усилва защитната функция на имунната система и подпомага профилактиката на простудни и инфекциозни заболявания. Има подмладяващ ефект и предпазва клетките от старее. Подходяща за дълготрайна употреба. 

Характеристики
Mарка: Now Foods
Баркод: 733739030429

Приемайте по 1 капсула 2-3 пъти дневно.

Състав в 1 капсула:
Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid) 250 мг
Други съставки: растителни полизахариди, оризово брашно, емулгатор Е572, емулгатор на pH Е551

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразно хранене.
Да се съхранява на сухо, хладно и недостъпно за деца място.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NOW ALPHA LIPOIC ACID Алфа-липоева киселина 60 капс.
Вашата оценка