МУРСАЛСКИ ЧАЙ Sideritis Scardica 25 г, Тронка

Изчерпан
SKU
550000
2,90 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
ТРОНКА МУРСАЛСКИ ЧАЙ (SIDERITIS SCARDIKA) 25 Г Мурсалският чай е едно от лечебните растения у нас поради съдържащото се в него голямо количество от флавониди, той има антиоксидантно, тонизиращо, укрепващо и антианемично действие, намалява кръвното налягане и съответно снижава риска от сърдечен инфаркт и инсулт. Предотвратява развитието на ракови клетки, предпазва развитието на атеросклерозата. Открай време е използван за лечение на болести на дихателната система - кашлици, бронхити - и на отделителната система, особено добре лекува пикочно-проводните канали и простатитите. Препоръчва се от лекарите като много успешно лечебно средство за чернодробни и бъбречни заболявания. Съдържа желязо, мед, кобалт, цинк, калий, магнезий, натрий и др. В резултат на дългогодишни изследвания е установено, че местните хора, които пият този чай, почти не страдат от бъбреци и нямат камъни в тях. Може би това е най-добрата наша билка при кашлица. В Института по ботаника при БАН проучват свойствата му и установяват благотворното му влияние на чернодробни и редица други заболявания, както и това, че забавя стареенето.
Характеристики
Тип продукт: БИО СЕРТИФИЦИРАН
Mарка: Tronka
Баркод: 3800216441195
За 1 литър чай се ползват 3 класчета. Слагат се в порцеланов съд с похлупак и се заливат с 250 мл вряла вода. Оставя се да изстине почти до стайна температура. Така приготвената запарка се разлива по порцелановите чаши и се разрежда с гореща вода. Може да
ИЗСУШЕН МУРСАЛСКИ ЧАЙ
Няма долна възрастова граница при консумацията на мурсалския чай, понеже не съдържа опасни за организма на децата вещества.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: МУРСАЛСКИ ЧАЙ Sideritis Scardica 25 г, Тронка
Вашата оценка