DEFENDYL КАПСУЛИ с Имуноглюкан, витамин С и цинк 30 капс.

Наличен
SKU
121560
28,40 лв.
Сподели

DEFENDYL
Капсули с Имуноглюкан, Витамин С и Цинк
30 капс.

Хранителна добавка с естествено съдържание на Имуноглюкан, Цинк и Витамин С. Имуноглюканът е естествено изолирано биоактивно вещество от гъбата Кладница. Той подпомага правилното функциониране на имунната система, стимулира нейната естествена защитна функция при болести и контролира имунния отговор при алергии. Витамин С подпомага правилното функциониране на имунната система и защитава клетките от оксидативен стрес, намалява умората и подобрява енергийния баланс. Витамис С участва активно в образуването на колагена за хлущялите, кожата, костите, зъбите, венците и вените. Подпомага нормалното функциониране на нервната система. Увеличава абсорбцията на желязо и синтеза на витамин Е. Цинкът спомага за здравината на кожата, костите, косата и ноктите. Играе важна роля при синтеза на ДНК, обработката на киселините, основите, въглехидратите и микроелементите. Дефендил влияе благоприятно при често повтарящи се инфекции, прием на антибиотици или дълго боледуване. Той спомага за добрата работа на имунната система и намалява риска от повторно боледуване. С потвърдена имуностимулираща ефективност при възрастни и деца над 7 години. Подходящ за дълготрайна употреба. Не съдържа лактоза и глутен. Може да се приема от диабетици и вегетарианци. 

Характеристики
Баркод: 3831061012094

За деца в училищна възраст (над 7 години) и възрастни  
В периода от септември до март, като превенция от остри вирусни и простудни заболявания
При контакт с болни
При често повтарящи се инфекции
При отслабена имунна система след болест или операция
При интензивни занимания със спорт
При голямо физическо или психическо натоварване като стрес, недоспиване, нередовно хранене, усилена работа

Препоръчителен прием:
През първите три дни се приема двойна доза веднъж дневно.
Започнете приема още при първите признаци на умора или недостиг на енергия. 
Започнете приема възможно най-бързо при първите симптоми на остри заболявания - запушен нос, болки в гърлото, повишена температура, кашлица. 

Имуноглюкан®, Витамин С (калциев L-аскорбат), цинк (цинков цитрат), средства против слепване (магнезиев стеарат и микрокристална целулоза), капсула (хидроксипропилметил целулоза), багрила (меден комплекс на хлорофилин, титанов двуокис). Капсулата е с растителен произход.

1 капсула съдържа:
Витамин С 60 мг  
Цинк 5 мг  
Имуноглюкан 100 мг 

Съхранявайте на сухо и прохладно място, недостъпно за деца. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: DEFENDYL КАПСУЛИ с Имуноглюкан, витамин С и цинк 30 капс.
Вашата оценка