ЛАВАНДУЛОВ ЦВЯТ БИО 35 г, Тронка

Изчерпан
SKU
550012
3,30 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

ТРОНКА ЛАВАНДУЛОВ ЦВЯТ
(LAVANDULA VERA) 

Лавандулата е известна като ароматично растение още от древността. Тя се използва широко и в народната медицина. Широкото приложение сега е заради етеричното масло, което се извлича от цветовете. Лавандуловият цвят е инсектицидно средство, най-вече за борба с дрешния молец и в цивилизования свят измести употребата на нафталин за битови нужди.Лавандулата има нервоуспокоително, болкоуспокояващо, дезинфекционно и пикочогонно. Прилага се при неврастения, сърдечна невроза, мигрена. Помага за добър сън и успокояване на тялото и дъхът. В българската народна медицина лавандулата се употребява при шизофрения, парализи, газове, гастрит, безсъние, виене на свят, ревматизъм, ускорено сърцебиене, главоболие, стомашни болки.
Външно приложение: За налагане на лапи при стомашни болки, парализи, ревматизъм, натъртване, ужилване и ухапване от насекоми, за жабурене при зъбобол, гаргара при гърлобол. Цветовете на растението, поставени между дрехите прогонват молците.

Характеристики
Тип продукт: БИО СЕРТИФИЦИРАН
Mарка: Tronka
Баркод: 3800216441331
Вътрешно приложение: 1 с.л. от билката се залива с 400 мл вряла вода. Кисне 1 час. Пие се по 100 мл 15 минути преди ядене, 4 пъти дневно. Рецепти: 1. Чай: малко сушени цветове от лавандула (до 1 супена лъжица) се залива с кипнала вода и се оставя да прест
ИЗСУШЕН ЛАВАНДУЛОВ ЦВЯТ
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ЛАВАНДУЛОВ ЦВЯТ БИО 35 г, Тронка
Вашата оценка