MEDISTUS ANTIVIRUS Таблетки за смучене с плодов вкус 10 табл

Наличен
SKU
110358
12,40 лв.
Сподели

MEDISTUS ANTIVIRUS
Таблетки за смучене с плодов вкус
10 табл.

Медистус Антивирус създава естествена защита за здравето в случай на повишен риск от инфекции. Редовната употреба на таблетките за смучене Медистус в периоди на повишен риска от инфекции, поддържа защитата от вируси и бактерии, като създава физическа защитна бариера.
Обикновената настинка най-често е предизвикана от вирус остра инфекция на горните дихателни пътища. Като цяло, респираторните инфекции са сред най-разпространените заболявания. Възрастните страдат от настинка средно два до пет пъти в годината, а децата в предучилищна възраст - четири до осем пъти. Настинка (вирусна инфекция) под формата на възпаление в устната кухина и гърлото често се появява в резултат на излагане на студ (простуда). През последните години инфекциите от новопоявили се вируси са все по-често явление, независимо от сезона. Тези инфекции се проявяват чрез повишена температура ( около 38°С) и симптоми като възпалено гърло, хрема, кашлица, ставни и мускулни болки, главоболие, диария. Ако вирусите и бактериите успеят да се прикрепят към клетките в тялото и започнат да се размножават, патогените отслабват съпротивителните сили на организма. Това води до грипни инфекции (настинки) с придружаващи симптоми като хрема, пресипнал глас, кашлица и общи инфекции, причиняващи треска и други свързани симптоми. Съвременните научни изследвания преоткриха потенциала на билковите екстракти в защитата срещу вируси и бактерии. Растителните полифеноли, отговорни за защитната реакция, са в изобилие в екстрактаKistosyn® 100в Медистус Антивирус. Те образуват защитен филм върху лигавиците в устната кухина и гърлото. Това помага вирусите и бактериите да бъдат отблъснати, преди да проникнат в тялото. Действа още при първи признаци на раздразнено гърло.

Места с висок риск от инфекции, при които Медистус Антивирус защитава:
·При пътуване
·В обществения транспорт
·В учебни заведения
·В чакални
·В магазини
·На различни събития
Медистус Антивирус:
·Действа като защитен филм
·Образува естествена бариера
·Помага превантивно или при първите признаци на инфекции
·Облекчава кашлицата и сухата кашлица.

Без консерванти и оцветители. Без захар, глутен и лактоза.

Характеристики
Баркод: 5999551073487

1 таблетка за смучене на всеки 2 часа.
Максимална доза от 3 до 6 таблетки дневно.

Гума арабика, екстракт Kistosyn® 100.
Други съставки: малтитол, сорбитол, пречистена вода, аскорбинова киселина, лимонена киселина, овкусител, растително масло, екстракт от стевия, ментово масло.

Да се съхранява на хладно и сухо място.
Да се използва преди датата, отбелязана на опаковката. Не са известни странични ефекти.
Съхранявайте далеч от достъпа на деца.
Не са известни противопоказания.
За да избегнете взаимодействия с други фармацевтични продукти, моля вземайте ги с интервал 1-2 часа или се консултирайте с Вашият лекар.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: MEDISTUS ANTIVIRUS Таблетки за смучене с плодов вкус 10 табл
Вашата оценка