WALMARK КОЕНЗИМ Q10 60 мг Енергия за клетките 60 капс.

Изчерпан
SKU
120246
35,10 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
WALMARK КОЕНЗИМ Q1O 30 МГ 60 КАПС. Характеристика: Коензим Q10 е основен компонент на всяка клетка, който осигурява енергия за нормалното протичане на метаболитните процеси и правилното функциониране на човешкия организъм. Необходимото количество коензим Q10 се набавя чрез синтез в човешкото тяло и в по-малка степен чрез храната (телешки черен дроб и сърце, скумрия, сардини, сьомга, фъстъци). До 30-годишна възраст организмът произвежда достатъчни количества коензим Q10. С напредване на възрастта, при повишена умствена и физическа дейност, количеството на коензим Q10 в организма намалява, което води до лесна уморяемост и понижен жизнен тонус. Съдържанието на коензим Q10 в човешкото тяло е приблизително 2 грама. При понижаване с 25% от нормалното ниво, се наблюдават дегенеративни промени, а при понижаване със 75%, клетките започват да умират. Кои органи са подложени на риск? С най-голямо съдържание на коензим Q10 са сърцето, черният дроб и мускулите. Това са органите, които се нуждаят от най-много енергия за своето нормално функциониране. Затова недостатъчното количество на коензим Q10 съществено се отразява на тяхното състояние. Недостигът му е свързан както с процеса на стареене, така и с развитието на сърдечни заболявания и хипертония. Клинични проучвания показват, че заболявания като сърдечна недостатъчност и инфаркт на миокарда може да се дължат и на хроничния недостиг на коензим Q10 в организма. Като мощен антиоксидант коензим Q10 предпазва клетките от увреждащото действие на свободните радикали; оказва положителен ефект за укрепване на имунната система, при алергии, астма, стомашно-чревни заболявания и др. Коензим Q10 е субстанция от изключително значение за нашето здраве. Новият Коензим Q10 е вече 30 mg, количество напълно достатъчно за покриване на ежедневната потребност на организма. Предназначение: защитава сърцето и осигурява жизненост и енергия, осигурява енергия за правилното функциониране на сърдечния мускул, подпомага укрепването на имунната система и по-лесното преодоляване на стресовите ситуации, съдейства за регулиране на кръвното налягане и кръвообращението, за намаляване риска от атеросклероза и тромботични усложнения, допринася за неутрализиране на вредното влияние на свободните радикали и повишаване на жизнения тонус.
Характеристики
Mарка: WALMARK
Баркод: 8594003972904
По 1 - 2 капсули дневно по време или след хранене.
Всяка капсула съдържа: Натурален Коензим Q10 30 mg Помощни вещества: масло от соя, желатин, хидрогенирано соево масло, глицерол, соев лецитин, оцветител: железен оксид.
Да не се надвишава препоръчаната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не е подходящ за деца.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: WALMARK КОЕНЗИМ Q10 60 мг Енергия за клетките 60 капс.
Вашата оценка