URGO FILMOGEL AFTES Филмгел за афти 6 мл

Наличен
SKU
130028
13,90 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

Urgo
Филмгел за афти 6 мл.

Филмгел представлява гел, който нанесен веднъж в устната кухина образува тънък и мек филм. Този филм е предназначен за ефикасна защита на раната от външно въздействие (храна, протези и др.), бързо облекчаване на болката и подпомагане на заздравяването. За третиране на малки афти (1 до 2 афти с диаметър по - малък от 1 см), както и за малки рани в устната кухина. 

Характеристики
Mарка: Urgo
Баркод: 3546895517270

Изтрийте едната страна на шпатулата в ръбчето на бутилката. Нанесете върху раната с другата страна на шпатулата, за да покриете повърхността за третиране. Оставете да изсъхне около десет секунди, след което си затворете устата: образува се видим филм. Ако раната не е покрита напълно, повторете нанасянето. Нанасяйте УРГО при афти толкова често, колкото е необходимо, но не повече от 4 пъти на ден, за предпочитане преди хранене, докато завърши заздравяването (3 до 5 дни). Докато филмът остава видим, не е необходима да се прибягва към ново нанасяне. Съсавът на гела гарантира неговата хитиена, ето защо не е необходимо шпатулата да бъде чистена след нейната употреба. Затворете плътно след употреба.

целулозни производни, минерални и карбоксилни киселини, етилов алкохол, ароматизатор, вода

Да не се прилага в случай на големи афти или херпеси, които приличат на афти, за които е необходим лекарски съвет. Да не се прилага върху инфектирани рани, изгаряния или дълбоки рани. Да не се използва в случай на алергия към салицилови производни.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: URGO FILMOGEL AFTES Филмгел за афти 6 мл
Вашата оценка