TOGETHER HEALTH Магнезий от морски соли 30 капс.

Наличен
SKU
120850
17,50 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

TOGETHER HEALTH МАГНЕЗИЙ ОТ МОРСКИ СОЛИ 30 КАПСУЛИ

Растителният магнезий е студено извлечен от солените води на Средиземно море и съдържа различни естествени форми на магнезия, включително оксид, хидроксид, сулфат, карбонат и хлорид, които осигуряват по - доброто усвояване от тялото. Организмът ни „разбира по - добре” и усвоява с по - голяма готовност минералите, добити от естествени източници, в сравнение с тези от синтетичен произход. Нищо друго не е прибавено  –  магнезият под формата на фин прах просто е опакован в 100% вегетариански капсули. Самите капсули са поставени в самозалепващ се хартиен плик, който предлага по - голямо удобство, когато сте в движение. Хранителната добавка не съдържа: пшеница, мая, глутен, млечни продукти (лактоза), добавена захар, химикали, добавки, оцветители, ароматизатори, консерванти, замърсители на околната среда и ГМО. 

Характеристики
Mарка: TOGETHER HEALTH
Баркод: 5060170530238

По една или две капсули на ден като хранителна добавка по време на хранене или на гладно - или както е предписал лекарят Ви.

Всяка капсула осигурява: магнезий: 188 мг (50% от препоръчителната дневна доза). Състав: магнезий от пречистена морска вода, растителна целулоза.

Да не се превишава дневната доза. Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Пазете от деца.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: TOGETHER HEALTH Магнезий от морски соли 30 капс.
Вашата оценка