STERIMAR Микродифузна физиологична морска вода 100 мл

Изчерпан
SKU
190024
11,90 лв.
Сподели

СТЕРИМАР® За ежедневна хигиена на носа:
- да се придобие и улесни рефлекса на издухване
- да се възстанови естествената влажност на носа (срещу последиците от климатичните инсталации, централното отопление, хъркането и др.);
- да повиши ефикасността на медикаментите за нос.
- За профилактика на заболявания УНГ - За почистване на лигавицата при запушен нос
Благодарение на финия микроспрей STERIMAR
- Нежно овлажнява носа;
- Увеличава времето за контакт между разтвора и лигавицата на носа, като по този начин улеснява абсорбирането на морските минерални соли и олигоелементите.

Характеристики
Баркод: 3331300097214
Указание за употреба: 1. Внимателно въведете накрайника в ноздрата. 2. Упражнете бърз натиск върху накрайника.Ако носът Ви е запушен , промийте го, като задържите накрайника в продължение на няколко секунди в ноздрата. 3. Оставете излишъка от разтвора да изтече, който от своя страна ще увлече секретите. След това издухайте носа си. 4. Въведете накрайника в другата ноздра и повторете процедурата. 5. Свалете накрайника, измийте го със сапун и вода, изплакнете го и го подсушете. От две до 6 впръсквания във всяка ноздра. Прочетете внимателно брошурата преди да използвате спрея.
STERIMAR®, който е 100 % естествен продукт, изотоничен* разтвор на морска вода, съчетава известното благоприятно въздействие на морските минерални соли и олигоелементите: мед, желязо, манган, селен, цинк и др. *Изотоничен разтвор: разтвор със същата концентрация на сол като тази В човешкото тяло. Морска вода 31.82 ml Пречистена вода q.s. 100 ml
Флаконът е под налягане на инертен газ (азот). Разтворът не влиза в контакт с азота. Съд под налягане, да не се излага на слънчева светлина. Да не се излага на температура над 50° С Да не се пробива и пали, дори и празен.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: STERIMAR Микродифузна физиологична морска вода 100 мл
Вашата оценка