СОЛПАДЕИН Болкоуспокояващо средство 12 еферв. табл.

Наличен
SKU
110015
7,50 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.

Солпадеин
Разтворими таблетки


Показания: Солпадеин облекчава лека до силна болка като мигрена, главоболие, зъбобол, невралгия, простуда, грип, възпалено гърло и висока температура.

Характеристики
Баркод: 5098802500571
Начин на приложение: За перорално приложение. Солпадеин трябва да се разтвори в чаша пълна с вода, вижте дозировката. Ако симптомите се запазят повечеот 3 дни, консултирайте се с лекар. За професионален съвет за лекарства се консултирайте с вашия фармацевт. ДОЗИРОВКА: Без лекарско предписание. Възрастни и деца над 12 години: 2 таблетки, на всеки 4 часа при необходимост.
Състав: Всяка таблетка съдържа: Парацетамол 500 mg. Кодеин фосфат 8 mg. Кофеин 30 mg. В специална ефервесцентна база, съдържаща сорбитол. Всяка таблетка Солпадеин съдържа 398 mg натрий.
Съдържа кодеин. Не използвайте този или друг кодеин съдържащ продукт по време на кърмене освен по препоръка на лекар. Употребата може да навреди на бебето ви СЪДЪРЖА ПАРАЦЕТАМОЛ НЕ ПРИЕМАЙТЕ С ДРУГИ ЛЕКАРСТВА СЪДЪРЖАЩИ ПАРАЦЕТАМОЛ. Не вземайте повече от 8 таблетки на 24 часа. Да не се взема в интервали по- кратки от 4 часа. Не се препоръчва за деца по 12 години. Да не се взема повече от 7 дни без консултация с лекар. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: НЕ НАДВИШАВАЙТЕ ПОСОЧЕНАТА ДОЗА. Да се съхранява под 25° С.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: СОЛПАДЕИН Болкоуспокояващо средство 12 еферв. табл.
Вашата оценка