СЛЪНЧО Безмлечна оризова каша 4+м. 180г

Наличен
SKU
320151
3,20 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
Share on Google+

Оризова каша Слънчо

Без мляко. За деца над 4 месеца. Без варене.

Кашите Слънчо са предназначени за консумация от малки деца и кърмачета в периода на отбиване от кърмене за постепенната им адаптация към храната на възрастните хора. Поради възможни различия в индивидуалния растеж и развитие консултирайте се с Вашият семеен лекар, кога да въведете кашите в менюто на Вашето бебе.

Характеристики
Mарка: SLANCHO
Баркод: 3800005011110
- Без варене. Сухата храна се смесва с прясно преварена и охладена до 30° С вода. - Една чаена лъжичка е около 2,5 г. Месец / Суха каша (г) / Преварена и охладена до 30° С вода* Над 4 м / 15 / 140 Над 5 м / Количествата суха каша и вода могат да бъдат завишавани пропорционално. *Количеството на водата е препоръчително и зависи от желаната консистенция на предпочитанията на Вашето бебе. Приготвянето на кашата може да стане и с майчина кърма или адаптирано мляко.
термично обработено оризово брашно до фини лесноразтворими частици. Не съдържа: глутен, мляко, захар, оцветители, консерванти и аромати. Хранителна информация: Съдържание на 100 г сух продукт* / съдържание на една порция (15 г суха каша): Белтъчини: 10,0 г / 1,5 г Мазнини: 1,5 г / 0,2 г Въглехидрати: 85,0 г / 12,7 г Енергийна стойност: 400 kcal/1672 kj / 60 kcal/251 kj *Аналитичните данни зависят от биологичните колебания,характерни за използваниете натурални суровини. Оризовата каша е предназначена за здрави деца и деца с непоносимост към пченичният глутен и млякото. Подходяща е за първоначално захранване на деца над 4 месечна възраст.
Съдържанието на отворения пакет да се използва в рамките на 3-4 седмици. След употреба затваряйте плътно опаковката. Остатъкът от приготвената храна да не се дава повторно при следващо хранене.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: СЛЪНЧО Безмлечна оризова каша 4+м. 180г
Вашата оценка