СЛЪНЧО Безмлеч. царев.-оризова каша банан, праскова 4+м 200г

Наличен
SKU
320176
3,00 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.

Слънчо®
Слънчо зърнена царевично - оризова каша с банан и праскова
Без мляко.
Подходяща за деца над 4 месеца.

Съдържание на 100 g сух продукт: белтъци 2,7 g, мазнини 0,65 g, въглехидрати (от които захари) 73,4 g (0,0 g.). Енергийна стойност 310 kcal/1297kj.
Кашите “Слънчо” са предназначени за консумация от кърмачета в периода на отбиване от кърмене и от малки деца за постепенната им адаптация към храната на възрастните хора.

Майчината кърма е най-добрата храна за вашето бебе, този продукт не е заместител на кърмата.

Характеристики
Mарка: SLANCHO
Баркод: 3800005000244
БЕЗ ВАРЕНЕ. След 4 месец – суха каша 20 g, преварена и охладена до 30˚C вода 150 ml. Над 5 месец – Количеството суха каша и вода могат да бъдат завишени пропорционално в зависимост от апетита на детето.
Oризово брашно, царевично нишесте, плодова съставка (натурално пюре от праскови и банани) 17.9%, витаминна смес. Не съдържа глутен, мляко, оцветители консерванти и ароматизанти. Храната е обогатена с 11 витамина и съдържа като естествени съставки незаменими амино киселини, ненаситени мастни киселини и микроелементи, необходими за растежа и здравето на Вашето дете.
Поради възможни различия в индивидуалния растеж и развитие се консултирайте с Вашия семеен лекар кога да въведете кашите в менюто на Вашето бебе. Съдържанието на отворения пакет да се изпозлва в рамките на 3-4 седмици. След употреба затваряйте плътно опаковката. ОСтатъкът от приготвената каша да не се дава при следващо хранене. Съхранява се на сухо и хладно място.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: СЛЪНЧО Безмлеч. царев.-оризова каша банан, праскова 4+м 200г
Вашата оценка