SCHOLL GEL ACTIVE Стелки за работа - жени

Изчерпан
SKU
130162
Специална цена 21,35 лв. Редовна цена 25,70 лв.
Сподели

Scholl GelActiv™
Стелки за работа - дамски
ЗА КРАКА ПОДЛОЖЕНИ НА ГОЛЯМО НАТОВАРВАНЕ. GELACTIV™-ПОЕМА СЪТРЕСЕНИЕТО

Защо да използвате Scholl GelActiv™ - стелки работа? Разработени ефективно да поемат сътресенията и да подпомагат за намаляване на натиска, който се натрупва върху краката за дълъг период на носене на обувки.
*ТЕХНОЛОГИЯ GELACTIV™* Осигуряват целодневно поемане на сътресенията, особено при стъпване върху твърда повърхност. Непрекъснато омекотяване и целодневно удобство. Дупчиците и горният платнен слой помагат краката да останат сухи.
Начини, които помагат за избегнете уморените крака. Носете обувки, които прилягат добре и осигуряват подходящо омекотяване и опора на крака. Раздвижвайте се често, за да подобрите кръвообращението. Сядайте и поставяйте краката високо, когато сте в почивка. Поддържайте оптимално телесно тегло.
Технология GelActiv™: Технологията GelActiv™ осигурява превъзходно поемане на сътресението и омекотяване при стъпване с ергономичния пълнеж, който е вграден в стелката. GelActiv™ е много ефективен при поемането на малки сътресения и помага за намаляването на натиска при дейности като ходене или тичане.

Номера: Дамски:
- А: 37 - 37,5;
- В: 38 - 38,5;
- С: 39 - 40;
- Пълен: 41 - 42.

Характеристики
Mарка: Scholl
Баркод: 4002448126867
Ако е необходимо, изрежете за да прилегне добре. Режете по външната линия, която отговаря не размера обувки или използвайте оригиналната стелка като ориентир. За най-добър резултат, отстранете съществуващите стелки и ги заменете със Scholl GelActiv™ стелки, като поставите страната с гела надолу. Подменяйте стелките когато забележите, че се износват. Препоръчително е това да става на всеки шест (6) месеца. Могат да се използват за: Работни ботуши. Ежедневни обувки. Маратонки. Крака подложени на голямо натоварване. Продължително ходене или стоене в изправено положение. Работа на открито или закрито върху твърда повърхност. Инструкции за почистване: За да почистите, просто избършете с топла сапунисана кърпа (не накисвате).
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: SCHOLL GEL ACTIVE Стелки за работа - жени
Вашата оценка