PUFIES BABY ART+ DRY Пелени 3 Midi (4-9 кг) 68 бр. VPP

Наличен
SKU
340263
23,40 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.

Pufies Baby
Art+Dry 3 Midi
Пелени (4-9 Кг) 68 Бр./Пак.Vpp


Pufies Art 3 68 бр. Размер М са специална серия бебешки памперси, характерни с уникалния си артистичен дизайн, сигурност и качество.
Пелените имат нова визия и по-атрактивни дизайни.
Baby Art+Dry са с 2 различни артистични дизайна във всеки пакет, които стимулират въображението на бебчетата. Пелените са илюстровани от художничката Алисън Коул. Новата серия пелени са без алергени, аромати и лосиони, без токсини, оцветители. Изработени от целулоза без хлор.
Изключителна защита при повторно напояване, която пази бебешката кожа cyxa и позволяват 24/7 комфорт. Бързо абсорбиращи, c хидрофобни бариери, пелените задържат течността и предпазват от изтичане между крачетата.
Пелените за еднократна употреба са създадени от специална дишаща материя, която ги прави меки и нежни и не дразнят нежната бебешка кожа. Предпазват от запарване и подсичане, благодарение на защитата, която предлагат.
Системата "Flexy Dry" и подсилените зони в предната част на памперса и между крачетата, ще осигури необходимата сухота и комфорт на бебчето ви. Пелените са специално създадени за новородени, а системата за абсорбиране на влагата усвоява течностите и поддържа бебешката кожа суха за по-дълъг период.
Памперсите се залепват с еластични лепенки, които подсигуряват прилепването им към тялото на бебето и следват неговите движения. Анатомичната им форма, осигурява комфорт и свобода при движението на крачетата. Допълнителна защита около тях.
"Comfort Thin" технология позволява запазването на попивателната способност, независимо от изтъняването на сърцевината на пелената. Вътрешният материал спомага за сухата и здрава кожа и предпазват от възпаления и раздразнения.
Препоръчително тегло: 4-8 кг.
В опаковка: 68 бр.

Характеристики
Mарка: PUFIES
Баркод: 3800024028106

Състав: SAP (superabsorbent), Fluff Pulp, Polyolefin, Polyester, PA6, Elastic, Adhesives.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: PUFIES BABY ART+ DRY Пелени 3 Midi (4-9 кг) 68 бр. VPP
Вашата оценка