Philips AVENT NATURAL MOTION Механична помпа

Наличен
SKU
390527
95,90 лв.
Сподели

Philips AVENT
NATURAL MOTION
Механична помпа за кърма

Механична помпа за кърма с технология Natural Motion. Natural Motion едновременно стимулира зърното и създава вакуум, за да осигури по-бързо потичане на кърмата като ефективно имитира движението на бебето по време сукане. Уникалната комбинация от всмукване и натиск върху зърната стимулира бързия поток на млякото и в същото време стимулира гърдите да произвеждат повече кърма, за да задоволят нуждите на бебето. Мекият накрайник докосва зърното и се свива около него като симулира сукането на бебето. Механичната помпа осигурява по-ефективно изцеждане на кърмата. Мекият силиконов уплътнител подпомага потичането на кърмата и намалява общото време за изцеждане. Адаптира се отлична към формата и размера на гърдата. С помощта на дръжката може да контролирате потока на млякото, ритъма на засмукване и изцеждане. Помпата за кърма ви осигурява свободата да се изцеждате навсякъде и по всяко време - лесно, бързо и удобно. Тя е лека, компактна и удобна за съхранение и транспортиране. Изцедената кърма може да съхранявате в шишето или да сложите биберона и веднага да нахраните бебето. Помпата се разглобява и почиства изключително лесно. Може да се стерилизира и мие в съдомиялна машина.
Комплектът съдържа шише Natural 125 мл, биберон за хранене Natural 0+ месеца и еднократни подплънки за гърди. 
Биберонът за хранене Natural e изработен от мек, чист силикон. Биберонът е с широка периферия наподобяваща формата на майчината гърдата. Той осигурява естествено засукване и улеснява комбинирането на кърмене с хранене от шише. Уникалните венчелистчета по периферията на биберона дават допълнителна мекота и гъвкавост, като не позволяват на биберона да се сплесква при засукване.

Еднократните подплънки за гърди са изработени от изключително абсорбиращ материал с трислойна сърцевинаКопринено меки, изключително тънки - само 2 мм, дишащи и дискретни. С текстура под формата на пчелна пита и 2 лепящи ленти, които придържат подплънките на правилното място. Индивидуално опаковани за отлична хигиена. Създават усещане за сухота и комфорт през деня и нощта.

 

 

Характеристики
Mарка: Avent
Баркод: 8710103943969

Помпа за изцеждане с Универсален уплътнител
1 брой основа/капак за фунията при пренасяне/пътуване
1 брой Шише Philips AVENT Natural 125 мл 
1 брой биберон за новородено Natural 0+ месеца
2 броя дневни подплънки за гърди за еднократна употреба
1 брой запечатващ диск
Инструкция за употреба.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: Philips AVENT NATURAL MOTION Механична помпа
Вашата оценка