NUK FIRST CHOICE Шише PP 300 мл с Каучуков биберон 0+ мес.

Изчерпан
SKU
350101
Специална цена 9,75 лв. Редовна цена 12,20 лв.
Сподели

NUK
FIRST CHOICE
Шише PP с Каучуков биберон
300 мл
За бебета от 0 до 6 месеца

Широко шише от полипропилен, с анатомична форма на биберона. Специалната NUK въздушна система приближава начина на хранене до естествения. Широко гърло, ергономична форма за лесно хващане. Със затварящи се дискове за предотвратяване на разливането при транспортиране. С каучуков биберон размер М, подходящ за мляко. 

Характеристики
Mарка: NUK
Баркод: 4008600298717

шише от полипропилен с каучуков биберон

При изваряване и стерилизиране разглобявайте шишето на части и го оставяйте отворено, за да избегнете деформации. Определени напитки /например сок от моркови/ могат да оцветят шишето или да повлияят на мириса /например чай от копър/. Това не влошава годността на шишето или безопасността му.
Шишето трябва да се използва само под родителски контрол. 
Не позволявайте на бебето да използва биберонът за хранене като биберон залъгалка. 
Никога не използвайте биберонът за хранене по-дълго от нормалното време за приемане на храната, тъй като продължителното пиене от шише може да доведе до кариеси и увреждане на зъбите.
Не потапяйте биберона в лекарства! 
Проверявайте биберона преди всяка употреба, като го издърпвате на всички страни, за проверите дали няма признаци на износване, особено при деца с поникващи зъби, които биха могли да откъснат парченце от него.
Подменете биберона при най-малките признаци на остаряване – цепнатини, напуквания, лепкавост или промяна на цвета на каучука.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NUK FIRST CHOICE Шише PP 300 мл с Каучуков биберон 0+ мес.
Вашата оценка