NUK FIRST CHOICE Шише PP 150 мл със Силиконов биберон 0+мес.

Наличен
SKU
350104
Специална цена 8,15 лв. Редовна цена 10,20 лв.

https://befit.bg/promo

 

Сподели

NUK 
FIRST CHOICE 
Шише PP със Силиконов биберон 
150 мл
За бебета от 0 до 6 месеца

Широко шише, с анатомична форма на биберона. Специалната NUK въздушна система приближава начина на хранене до естествения. Широко гърло и ергономична форма за лесно хващане. Със затварящи се дискове за предотвратяване на разливането при транспортиране. Силиконов биберон размер М, подходящ за мляко. 

Характеристики
Mарка: NUK
Баркод: 4008600192893

шише от полипропилен със силиконов биберон

При изваряване и стерилизиране разглобявайте шишето на части и го оставяйте отворено, за да избегнете деформации. Определени напитки /например сок от моркови/ могат да оцветят шишето или да повлияят на мириса /например чай от копър/. Това не влошава годността на шишето или безопасността му.
Шишето трябва да се използва само под родителски контрол. 
Не позволявайте на бебето да използва биберонът за хранене като биберон залъгалка. 
Никога не използвайте биберонът за хранене по-дълго от нормалното време за приемане на храната, тъй като продължителното пиене от шише може да доведе до кариеси и увреждане на зъбите.
Не потапяйте биберона в лекарства! 
Проверявайте биберона преди всяка употреба, като го издърпвате на всички страни, за проверите дали няма признаци на износване, особено при деца с поникващи зъби, които биха могли да откъснат парченце от него.
Подменете биберона при най-малките признаци на остаряване – цепнатини, напуквания, лепкавост или промяна на цвета на каучука.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NUK FIRST CHOICE Шише PP 150 мл със Силиконов биберон 0+мес.
Вашата оценка